Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Above

3,0
1 betyg
Redigera Above

Göteborg kallas ofta Lilla London, men här uppe bland molnen upplever du staden från en annan vinkel. På takbaren Above möter influenser från Miami och Karibien vyn över Göteborgs hamn och himmel.

Göteborgs flirt med Miami, med en krydda av Karibien. Så titulerar sig Above, som huserar högst upp på fjortonde våningen i Scandic Göteborg Central. Här serveras både smårätter och drinkar i en pulserande miljö med utsikt över älven. De tropiska vibbarna florerar både i restaurangen och på den grönskande takterrassen, där man kan mingla ovanför stadens puls. Hit hittar du oavsett om du vill äta middag, dricka drinkar eller insupa stämningen och lyssna på musik.

I restaurangen möts du av guldpalmer i art deco-stil, senapsgula soffor och skira gardiner. Här har man skapat en sober stil för både middag och barhäng med en blinkning till Miami Vice. På menyn hittar du sharing-rätter som "The Don Johnson shrimp spread" och "Raw rico taco", tacos med lyxiga fyllningar.

Från baren kommer givetvis egna versioner av klassiska cocktails, som piña colada och margarita, men också mocktails, champagne, vin och andra drycker. Vill du gå all in på Miami-känslan kan du beställa en cocktail serverad i ett ananas-format glas.

Se även Scandic Göteborg Central

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 sep 2022

En mysig takvåning med mycket potential!