Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Campo

5,0
1 recension

Restaurang Campo

5,0
1 recension
Restaurang Campo

Sommaren 2019 var det premiär för Restaurang Campo i Prioritet Serneke Arena. Köket är en mix av Italien och Amerika – tänk risotto och burgare – samt med en dos inspiration från en svunnen tid.

Restaurang Campo slog upp portarna i juni 2019, i Serneke Arena i Kviberg. Krogens tema är hämtat från multisportarenan och bygger således på idrott, men med en touch av 40- och 50-tal. Matsalen är luftig och ljus tack vare stora fönsterpartier och från köket sprids en omisskännlig doft av internationell comfort food.

I restaurangen blandas den amerikanska och italienska kokkonsten i allt från frukost och veckans lunch till à la carte, med rätter som en klassisk bolognese eller carbonara, gamberi eller varför inte en biffig backyard BBQ med parmesan fries? Till dessert beställer du förslagsvis en chokladmilkshake eller en kaneldoughnut med vaniljglass – hela kostcirkeln med andra ord.

Användarbilder på Restaurang Campo

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 mar 2020

Vi har varit här och ätit både lunch och middag. Det fanns ett brett utbud i menyn och vi provade lite olika rätter. Personalen var kunnig och erbjöd oss en god service under hela kvällen.