Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Skidome

5,0
1 betyg
Redigera Skidome

I Prioritet Serneke Arena kan du åka längdskidor med familjen, vänner och kollegor – året runt. Anläggningen fungerar även som ett officiellt Vasaloppscenter.

Du behöver inte ta dig långt för att kunna åka längdskidor om du bor i Göteborg. I den stora multisportarenan utanför stan kan folk i alla åldrar och nivåer ge sig ut i spåret och få motion, oavsett tid på året. Här finns 1,2 kilometer långa inomhusspår som passar alla. Den som inte har egen utrustning kan hyra skidor, stavar och pjäxor på plats, i Skidomes kombinerade shop och reception. Skidome erbjuder även skidlektioner och kurser för nybörjare och fortsättning, samt privatlektioner där man lär ut teknik i längd- och rullskidor.

En rad olika gruppaktiviteter går att arrangera tillsammans med vänner och kollegor. Man kan till exempel samla ihop ett gäng och träna teknik inför ett lopp, köra teambuilding med övningar och lekar, eller utmana varandra i skidskytte. För de yngre arrangeras barnkalas med lekar, teknikbanor och fika. Även större evenemang och kickoffs går att ordna. För den som vill satsa på friskvård erbjuds hälsopaket för både privatpersoner och företag.

Användarbilder på Skidome Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
3 mar 2020

Åkte skidor med hela familjen. På plats kunde man köpa till ett lunchpaket som passade oss utmärkt. Lunch och skidåkning en heldag för oss alla. Vi kommer definitivt tillbaka!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.