Restaurang Vallda

inga betyg
$$
Restaurang
Hemsida
Instagram
Restaurang Vallda
inga betyg
Hemsida
Instagram

Restaurang Vallda, som ligger i anslutning till Vallda Golf & Country Club, är inte bara uppskattad av Göteborgs omnejds golfspelare. Hit kommer alla typer av sällskap för att äta lunch året runt.

Utsikten över golfbanorna ger en grönskande inramning till denna lunchrestaurang, belägen i Kungsbacka. Under de varmare månaderna lockar uteserveringen med sitt soliga läge, och vintertid erbjuder i stället uterummet en förlängning av sommaren. Där inne ringlar vinrankorna längs väggar och tak, och skapar en lite lummig miljö. Den lite frusna – eller fikasugna – kan slå sig ned vid brasan i loungen, i sällskap av en fika bakad av Valldas konditor.

I lunchrestaurangen varieras menyn veckovis och efter säsongens utbud av råvaror. Dagligen finns flera olika alternativ att välja bland. Smakmässigt skapar köket egna tolkningar främst av det klassiskt svenska och medelhavets godbitar, med inslag från när och fjärran. På vintrarna serveras även ett traditionellt julbord framför öppna spisen.

Med sina rymliga lokaler är Restaurang Vallda en mötesplats även för större sällskap och tillställningar. Här får man hjälp redan vid planeringen av företagsfesten, bröllopet eller födelsedagskalaset. På den stora dagen sköter restaurangens personal allt från fördrink till lunch och dessert.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Restaurang Vallda Användarbilder

Recensioner av Restaurang Vallda

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Restaurang Vallda!