Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sagami

0,0
0 betyg
Redigera Sagami

Sagami är en japansk restaurang belägen på Hisingen. Här lagas maten på färska råvaror, med omsorg och känsla för tradition. Menyn bjuder på japanska smaker med en twist, och du kan välja bland allt från ramen till poké bowls och sushi. Hit kan du komma för att äta både lunch och middag, och det finns även möjlighet att beställa online och ta med sig maten som take away.

På Sagami är ambitionen att servera japansk mat med en twist. Här använder man bara färska råvaror, och maten lagas med omsorg och känsla för tradition. På menyn finns något för alla, du hittar allt från poké bowls till sushi, sashimi, sagami rolls och ramen. Varje dag serveras lunch där du kan välja dina favoriter bland olika sushibitar eller rullar. Vill du komplettera de japanska smakerna på tallriken med en japansk dryck i glaset finns både hemgjord yuzu-lemonad, kall eller varm ocha, calpis soda och den japanska läsken ramune. På efterrättsfronten hittar du bland annat den japanska klassikern mochi, som görs på japanskt, klibbigt ris och sedan smaksätts med olika fyllningar.

Sagami huserar i ljusa lokaler inredda med moderna träpaneler, sammetsfåtöljer, växter och mässingslampor. Menyn hittar du i digitalt format ovanför bardisken. För dig som föredrar att äta hemma går det lika bra att beställa online för att sedan få maten levererad direkt hem till dörren, eller hämta upp den i restaurangen.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Sagami!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.