Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sociale Boqueria

2,5
2 betyg
Redigera Sociale Boqueria

Sociale är en välkomnande mötesplats belägen i hjärtat av Nya Hovås. I de modernt rustika lokalerna hittar du en restaurang, vinbar och aktiviteter som bowling och shuffleboard. Hit är du välkommen på allt från ett glas och lite charkuterier till en riktig helkväll. Sociale anordnar även events som fredgaschampagne och vinprovningskvällar.

I moderna och ombonade lokaler i hjärtat av Nya Hovås, där färgglada sammetsmöbler möter ljust läder, kakel och rustika trägolv, hittar du Sociale. Här är ambitionen att erbjuda en social mötesplats där alla är välkomna. I restaurangen serveras en medelhavsinspirerad meny med ett brett urval av rätter som passar perfekt om man vill beställa in lite olika att dela på. Bland favoriterna hittar du bland annat burrata, moules frites och löjromspizza. Det finns även en trerätters meny som varieras efter hand. Vill du ta med dig mat hem går det också bra att beställa från take away-menyn som bjuder på pizza och hamburgare.

Är du sugen på ett glas vin och kanske lite charkuterier kan du besöka Sociales vinbar, som inspirerats av den spanska saluhallen. Här finns ett brett sortiment av såväl utvalda drycker som ostar och charkuterier, och personalen hjälper dig gärna att hitta just din favorit. Det anordnas även events i form av bland annat fredagschampagne och vinprovningskvällar för dig som vill lära dig mer.

En trappa ner hittar du Sociales lounge, där du kan utmana vännerna, familjen eller kanske kollegorna i ett rafflande parti bowling, boule eller shuffleboard.

Användarbilder på Sociale Boqueria Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sociale Boqueria av Sofie L.
  • Bild från Sociale Boqueria av Sofie L.
  • Bild från Sociale Boqueria av Sofie L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
6 mar 2019

Jag hamnade på Sociale efter ett kundmöte i Hovås och blev verkligen positivt överraskad. Här klev vi in i en gemytlig och snygg restaurang med ett trevligt bemötande. Menyn innehöll många tilltalande rätter och vi började med att ta in 3 olika fö... Visa hela »

19 sep 2021

Killen som skulle servat oss tog mitt ifrågasättande personligt när jag frågade varför man skulle behöva vänta på dryckesmeny oklart länge. Inte den bästa på att ta kritik tyvärr.

Min gode vän undrade om det serverades nå... Visa hela »