Barehands Nagelvård & Hudvård

5,0
1 betyg
Nagelsalong
Skönhetssalong
Hemsida
Instagram
Barehands
5,0
1 betyg
Hemsida
Instagram

På Prinsgatan hittar du Barehands, en hemtrevlig salong som erbjuder nagelvård och hudvård i mysig miljö. Här kan du fixa naglar, bryn och fransar samt få ansiktsbehandlingar och andra sköna behandlingar.

På Barehands arbetar ett litet team av erfarna terapeuter som är utbildade inom manikyr och andra skönhetsbehandlingar. I den ljusa, personlig inredda lokalen står nagellacken prydligt uppradade och redo för manikyr och pedikyr av olika slag. Vill du ha en nagelförlängning eller nagelförstärkning? Här jobbar man med konstmaterial såsom akryl, gelé, polygel, shellac och gellack för att göra naglarna fina. Utöver nagelvård kan man även beställa tid för en rad andra behandlingar, bland annat färgning av fransar och bryn samt formning av bryn och fransböjning.

Vill du ha en snabb uppfräschning av huden så erbjuder salongens hudterapeut skräddarsydda ansiktsbehandlingar med Dermalogica. I behandlingen ingår dubbelrengöring, peeling och mask. Du kan även få en kemisk peeling som anpassas efter huden, en behandling som ska vara effektiv mot olika hudproblem. Salongen erbjuder även vaxning för hela kroppen. Det är bara att slå sig ner och dricka kaffe medan man väntar på sin tur.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Barehands Användarbilder

Recensioner av Barehands

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 maj 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

En mycket mysig plats som erbjuder högkvalitativa behandlingar från manikyr/pedikyr, ansiktsbehandlingar, vaxning med mera! Det viktigaste är hygienstandarden i alla behandlingar som erbjuds är riktigt höga och personalen är mycket professionell!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

31 jan 2020

Mysigt miljö, tjänster anpassade efter kundens behov.