Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Studio Aroma Brunnsgatan

5,0
1 betyg
Redigera Studio Aroma Brunnsgatan

Luta dig tillbaka och låt ett par trygga händer ta hand om dig en stund. Till Studio Aroma går du om du vill ha ett proffsigt bemötande av auktoriserade hud- och massageterapeuter samt specialister inom medicinsk hudvård. Precis som på systersalongen på Teatergatan erbjuds här en mängd välgörande och resulatinriktade behandlingar såsom ansiktsbehandling, kemisk peeling och lash lift för att nämna några.

På Studio Aroma hittar du ett brett utbud av estetisk och medicinsk hud- och kroppsvård för skönhet och välbefinnande, samt balanserande hudvård med probiotika. Unna dig en makeup inför kvällens bravader, eller njut av en stunds avkoppling med en djupgående massage. Oavsett om du är ute efter en komplett makeover av bryn, fransar eller hårborttagning, eller bara vill piffa till dina naglar, så hjälper Studio Aroma dig hela vägen.

Här arbetar auktoriserade hudterapeuter som är specialister inom microneedling, kemisk peeling och IPL samt andra behandlingar som kräver särskild expertis. Inför flera av behandlingarna kan du boka till en kostnadsfri konsultation, så att du kan känna dig trygg genom hela processen.

Studio Aroma välkomnar dig i inbjudande och nyrenoverade lokaler i Annedals hjärta på Brunnsgatan.

Se även Studio Aroma Teatergatan

Användarbilder på Studio Aroma Brunnsgatan Visa alla

  • Lägg till bild