Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Studio Aroma Brunnsgatan

0,0
0 recensioner
Redigera Studio Aroma Brunnsgatan
Studio Aroma Brunnsgatan

Luta dig tillbaka och låt ett par trygga händer ta hand om dig en stund. Till Studio Aroma går du om du vill ha ett proffsigt bemötande av auktoriserade hudterapeuter och specialister inom medicinsk hudvård. Precis som på systersalongen på Teatergatan erbjuds även här en mängd olika välgörande och resulatinriktade behandlingar, såsom lashlift, massage och kemisk peeling, för att nämna några.

På Studio Aroma hittar du ett brett utbud av estetisk och medicinsk hud- och kroppsvård för skönhet och välbefinnande. Unna dig en makeup inför kvällens bravader, eller njut av en stunds avkoppling med en djupgående massage. Oavsett om du är ute efter en komplett makeover av bryn, fransar och hårborttagning, eller bara vill piffa till dina naglar med en manikyr, så hjälper Studio Aroma dig hela vägen.

Här jobbar auktoriserade hudterapeuter som är specialister inom microneedling, kemisk peeling, IPL och andra behandlingar som kräver särskild expertis. Inför flera av behandlingarna kan du boka till en kostnadsfri konsultation, så att du kan känna dig trygg genom hela processen.

Se även Studio Aroma Teatergatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Studio Aroma Brunnsgatan!

Användarbilder på Studio Aroma Brunnsgatan

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild