Beauty Bar by Dashl

4,0
4 betyg
Skönhetssalong
Dashl
4,0
4 betyg

Beauty Bar by Dashl, som tidigare låg på Södra Larmgatan, hittas numera i Arkaden. Här kan du stanna till för en quick fix av naglarna, fransarna och brynen. Det går även att boka Dashls hår- och skönhetsstylister till sitt eget hem, kontor eller hotell.

Dashl är ett brett skönhetskoncept med fokus på hållbarhet och schyssta arbetsvillkor. Den som vill kan boka behandlingar hemma eller på kontoret, men de har även små salonger där man kan slinka in och få en snabb behandling på lunchrasten eller när helst man vill. Tanken är att göra skönhetsbehandlingar lättillgängliga för alla. En Beauty Bar finns i Arkaden och här erbjuds olika nagelbehandlingar samt frans- och brynbehandlingar inför kvällen, helgen eller bara som lite vardagslyx.

Beauty Bar by Dashl är en liten skönhetsoas som går i lugna nyanser. Här kan du slå dig ner och till exempel få en klassisk manikyr, fransk manikyr eller chrome nails. Salongen erbjuder även behandlingar för fransar och bryn, såsom färgning och formning, fransböjning och trådning. Även kombinationsbehandlingar går att boka för den som vill fixa både fransar och bryn, till exempel med lash lift och brow lift som håller lite längre.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
4

Recensioner av Dashl

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

jag har varit en trogen kund och gått hos Dashl länge, men detta var droppen, i Lördags åkte jag in akut till sjukhuset fick akuta smärtor. när jag kontaktar dashl får jag ingen ersättning jag förstår om man är sjuk då kanske man få...

Helt fantastiskt ställe som gör bryn, fransar och naglar och sååå grymma tjejer!! WOW

Finaste Beauty baren i Göteborg och superbra kvalitet på behandlingar! Så glad att Dashl finns i Göteborg nu!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
4

Representerar du Beauty Bar by Dashl?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Beauty Bar by Dashl?

Beauty Bar by Dashl ligger på Drottninggatan 38, 411 16, Centrum. I närheten ligger Centralstation.