Fair Fashion Room

5,0
1 betyg
Skönhetssalong
Frisör
Hemsida
Instagram
Fair Fashion Room
5,0
1 betyg
Hemsida
Instagram

Skönhet och hårvård samlat under ett och samma tak, där fokus ligger på resultat och välbefinnande inifrån och ut. Vare sig du söker en hudvårdsbehandling, klippning eller vill införskaffa välgörande produkter för kroppen så hittar du allt detta på Fair Fashion Room.

Fair Fashion Room finns i rogivande lokaler i centrala Göteborg, närmare bestämt i Vasastaden. Hit kan du komma för att koppla av och koppla bort omvärlden, om än för en liten stund, och njuta av en behandling. Oavsett om du vill få en uppfräschning av ditt hår och din frisyr, få en ansiktsbehandling, fixa brynen eller få en vaxning så kan du besöka denna salong. Slinga och färga ditt hår, klipp till en frisyr eller förläng och gör håret fylligare med hjälp av extensions – allt finns att få.

På plats arbetar Camilla, Aino och Lone som har gedigen erfarenhet inom sina specialistområden. Är du osäker på vad du vill göra eller vad som passar för just dig, kan du rådfråga dem på plats eller vid din bokning. Om du behöver fylla på ditt lager av produkter för hud och hår eller är sugen på att testa något nytt, så kan du få hjälp att hitta rätt i djungeln även när det gäller det. Lone kan även hjälpa dig med kärlborttagning, välgörande fotvård samt Tei-behandlingar.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Fair Fashion Room Användarbilder