Kokoro Kapellgatan

5,0
28 betyg
Frisör
Kokoro
5,0
28 betyg

Kokoro är benämningen på det japanska tecknet för hjärta, tanke och själ. Tre olika ting, men ändå tätt sammanflätade. Utifrån dessa tre ord jobbar teamet på salongen Kokoro för att ge sina kunder det bästa i form av hårvård. Salongen drivs sedan 2011 av Johanna, som tillsammans med sina kollegor levererar det senaste inom rådande trender.

Frisörerna på Kokoro har lång erfarenhet inom branschen. Här jobbar ett team som är experter på allt från klipp och färg till styling och hårförlängningar. För att kunna hålla hög nivå och ha koll på trender och tekniker, genomgår de både utbildningar och åker på olika branschmässor.

Hela teamet av frisörer på Kokoro är kompisar som jobbar tillsammans och som alla har samma passion för yrket. Själva kallar de sig en familj, och även kunderna är en del av familjen. Här vill man att alla ska känna sig hemma och få det lilla extra, även i glaset.

Till Kokoro kommer du inte bara för att fräscha upp håret. I butiksdelen hittar du ett handplockat utbud av solbrillor från Le Specs, och det går även att köpa med sig hårvårdsprodukter hem.

Den första Kokoro-salongen öppnade på Kungshöjd 2011 och salongen på Kapell slog upp portarna 2023.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
28

Recensioner av Kokoro

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Under hela min uppväxt gick min familj till samma frisör och jag har sedan jag flyttade hemifrån letat efter en ny salong som känns som "min". Hittade till Kokoro Kungshöjd av en slump då jag jobbade i närheten och blev fast efter första besök...

Amazing!! Första gången på många år jag känner att jag har hittat min frisör. Kom med hundra olika (förvirrande enligt Max 😂) idéer och är så tacksam för att han förklarade vad han kunde göra för mig istället som...

Underbart gäng, otroligt kompetenta, koll på det senaste trenderna. Känsla av att komma in till "sin familj". Alltid supernöjd med "knopp o kropp" när jag lämnat Kokoro. <3

Superduktiga frisörer och underbart bemötande 🤗🥰
Ett stort plus är också att det är en otroligt fräsch lokal (nyrenoverad)!
Kan varmt rekommendera Kokoro!

Går alltid till min fantastiska frisör Sandra.
Hon är lyhörd för mina önskemål och kommer alltid själv med kreativa idéer.
Är alltid så grymt nöjd efter ett besök hos Sandra.

Trevlig stämning och fräscha lokaler. Går till Isabell och är alltid lika nöjd! Top notch!

Varit hos Johanna som gjorde en perfekt bayalage/slingor och klippning. Snygg och mysig salong! Kommer absolut tillbaka!

Riktigt duktiga och trevliga frisörer som gör allt för att man ska känna sig välkommen och lämna salongen nöjd. Fick hjälp av Johanna och Wilma som var helt grymma. Rekommenderar starkt!

Mycket kompetenta frisörer och man får en genuin känsla av hemtrevlighet.

Rekommenderas Varmt!

Grymmaste stället, klipper mig hos Johanna och blir alltid lika nöjd. Fräscha fina lokaler med härlig stämning.

KOKORO ÄGER 🙌🏼
Johanna gör mig så fin ❤️
Hon har tagit hand om mig sedan mitt började växa ut igen efter att genomgått bröstcancer med cellgifter och jag tappade allt hår.
Kände mig så trygg i Johannas händer när hon tog sig...

Klippt mig hos frisör Sandra i över 10 år. Superproffsig,en stjärna på färg och alltid fint och flexibelt bemötande. Mina allra varmaste rekommendationer!

Fantastisk upplevelse!! Så nöjd !
Vilken wow känsla man fick av den nya lokalen .. kände mig så harmonisk och lugn så fort jag kom in. Och bäst av allt professionellt bemötande av personalen.

Nathalie är en Queen, blir alltid så nöjd med mitt hår!

Bästa frisörerna i stan! Brukar gå till Wilma, jätteduktig och härlig tjej! Lyxigt ställe med ett grymt härligt gäng frisörer. Rekomenderar starkt Kokoro!

Mysigaste salongen med härlig stämning och otroligt proffsiga frisörer…alltid supernöjd när jag går därifrån 🥰❤️

Aliki var superduktig! Jättenöjd!!😍

Bästa frisören som finns o toppenlokal ❤️

Johanna är en underbar och superproffsig frisör. Alltid lyhörd och kreativ. Har gått hos henne på Kokoro i 15 år och alltid varit NÖJD! Rekommenderar varmt denna salong.

Alltid lika nöjd efter mina besök på Kokoro! Mimmi har varit min go to person i flera år nu. Härlig personal, snygga lokaler och ett otroligt proffsigt hantverk!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
28

Representerar du Kokoro Kapellgatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Kokoro Kapellgatan?

Kokoro Kapellgatan ligger på Kapellgatan 12, 411 33, Centrum.