Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kya LashLine

5,0
3 betyg
Redigera Kya LashLine

Kya Lashline är en skönhetssalong belägen på centrala Hisingen. Här kan du göra flera olika skönhetsbehandlingar såsom fransförlängningar, ögonbryn, ansiktsbehandlingar, naglar och hårförlängning. På salongen jobbar certifierade skönhetsterapeuter och man erbjuder även utbildningar.

På Kya Lashline hittar du flera sorters fransbehandlingar, från volym till singelfransar. Du kan även göra både lash- och browlift med tillval som färg och keratin om du önskar det. För dig som vill bättra på brännan finns spraytan, och om du vill ge huden i ansiktet en extra boost kan du boka mirconeedling, BB-Glow, kemisk peeling eller en kombination av alla tre. Bland behandlingarna hittar du även hårförlängning med eget, medtaget hår, och du kan till och med göra kosmetiska läpptatueringar.

Lokalen är ljus och inredd i varma toner, med en färgsprakande mönstrad tapet som pryder en av väggarna. En annan vägg är dekorerad med moderna fotografier och illustrationer. I behandlingsrummen är de varma tonerna utbytta mot mjukt grå filtar och gardiner som ger en rogivande känsla tillsammans med de ljusa väggarna och gedigna, bevarade trägolven.

Salongen erbjuder även flera sorters utbildningar. Här kan du till exempel gå en grundkurs i fransstyling eller lashlift, och lära dig mer om spraytan, microneedling eller trådning.

Användarbilder på Kya LashLine Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
31 jan 2022

Otroligt duktiga tjejer, har både gjort spraytan och skönhetsbehandlingar hos dem.

31 jan 2022

Love Love Love them! Har gått till både Aileen och Chaima och går därifrån extremt nöjd och ett glatt humör varje gång! Spelar ingen roll vilken behandling jag har tagit och de har kunnat leverera på top!

3 feb 2022

Så otroligt duktiga! Jag har varit återkommande kund i snart 2 år och jag har ÄLSKAT mina fransar varenda gång!
Så härlig stämning, man lämnar er alltid med ett glatt humör.
* Till dig som funderar på att boka nån behandlin... Visa hela »