M & M Nail & Beauty Center M & M Nail & Beauty Center

Salonger som är bra på rynkor och anti-age i Göteborg

Rynkor och fina linjer är en del av åldrandet, men ibland vill man hjälpa naturen på traven. I den här guiden har vi samlat kliniker och salonger som är bra på rynkor och anti-age i Göteborg. Många är intresserade av avancerad hudvård, injektionsbehandlingar och fillers – det som också kallas minimalinvasiv estetisk kirurgi. I Göteborg finns ett flertal ställen som är specialiserade på att hjälpa huden att hålla sin spänst.

Innehållsförteckning
 1. Studio Aroma – Proffs på anti-age
 2. Dr Oest – Behandlingar för rynkor och fina linjer
 3. Kya LashLine – Extra boost med guldmask
 4. Citylaser – Klinik med mångårig erfarenhet
Studio Aroma Teatergatan Studio Aroma Brunnsgatan
Studio Aroma Teatergatan
studioaroma.se
Studio Aroma Brunnsgatan
studioaroma.se
Studio Aroma Teatergatan Studio Aroma Brunnsgatan

Proffs på anti-age

På Studio Aroma möter du auktoriserade hud- och massageterapeuter och legitimerade specialister inom estetik och avancerad hudvård. På kliniken jobbar auktoriserade hudterapeuter specialiserade på hudvård, microneedling, kemisk peeling och andra behandlingar som kräver expertis. Estetiska injektioner utförsav legitimerade sjuksköterskor. Inför din behandling kan du boka en kostnadsfri konsultation, så att du ska känna dig trygg genom hela processen. Studio Aroma finns på två adresser, en i Lorensberg och en i Linné.

 • Teatergatan 19, Centrum Brunnsgatan 1, Linné
  Studio Aroma Teatergatan
  Teatergatan 19, Centrum
  Studio Aroma Brunnsgatan
  Brunnsgatan 1, Linné
 • Studio Aroma Teatergatan
  studioaroma.se
  Studio Aroma Brunnsgatan
  studioaroma.se
  Studio Aroma Teatergatan
  031-708 09 06
  Studio Aroma Brunnsgatan
  031-708 09 06
 • Studio Aroma Teatergatan Studio Aroma Brunnsgatan

Dr Oest

Hemsida

Behandlingar för rynkor och fina linjer

Dr Oest ligger mitt i centrala Göteborg. Kliniken erbjuder den senaste tekniken för att ta hand om huden genom avancerade behandlingar. Här behandlas till exempel rynkor och fina linjer med injektionsbehandling och olika hudproblem som exempelvis acneärr med laserbehandling.

Kya LashLine

Extra boost med guldmask

På Kya Lashline får du hjälp av certifierade skönhetsterapeuter att ge din hud en föryngrande kick. Här kan du boosta huden med behandlingar som microneedling, BB-Glow och kemisk peeling – eller varför inte en kombination av alla tre. För dig som vill ge huden lite extra kärlek finns det en 24k guldmask med kollagen att välja till.

Citylaser

Klinik med mångårig erfarenhet

Citylaser är en av Sveriges äldsta skönhetskliniker och har funnits i Göteborgs stadskärna sedan 1982. Kliniken har lång erfarenhet av att arbeta med rynkor och anti-age. En rad olika typer av behandlingar erbjuds, såsom laserbehandlingar, injektionsbehandlingar, plastikkirurgi och resultatinriktad hudvård. Samtliga behandlingar utförs av certifierade och legitimerade läkare och specialister.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;