Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Poshlashes Sweden

0,0
0 betyg
Redigera Poshlashes Sweden

Lägg dig tillrätta och låt en stunds lugn och ro resultera i flirtiga fransar och välformade bryn. På Poshlashes är man specialiserad på just fransar och bryn och erbjuder behandlingar som lashlift, fransförlängning och färgning. Under samma tak kan du även unna dig fina naglar, vaxning och spraytan.

Till Poshlashes kan du komma när du behöver känna dig lite extra ompysslad. I ombonade lokaler i utkanten av mysiga Haga kan du ge dig själv en uppfräschning, eller en hel makeover. Här är man främst specialiserad på behandlingar för fransar och bryn, som lash lift, fransförlängning, färgning och kosmetiska tatueringar som ger din look ett lyft.

Känner du dig lite vinterglåmig kan du på Poshlashes även bättra på brännan med en spraytan för hela, eller halva, kroppen. Efter endast 20 minuters behandling kan du se ut som du varit en vecka i sydligare breddgrader. Salongen erbjuder även vaxning och nagelbehandlingar som gelpolish och nagelförlängning.

I salongens butiksdel hittar du flertalet skönhetsprodukter samt doftljus, doftpinnar, solkräm och mycket mer. Alla produkter är ekologiska, veganska samt ej testade på djur. Är du osäker på vilken typ av behandling som passar dig kan du komma förbi salongen för en konsultation med den kunniga personalen som guidar dig till ett personligt uppplägg.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Poshlashes Sweden!

Användarbilder på Poshlashes Sweden Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.