Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Zofia's Eco Beauty

5,0 • 4 recensioner
Zofia's Eco Beauty

Skönhetssalong mitt i Majorna som erbjuder behandlingar med utgångspunkt från naturliga metoder och preparat. Här finns även möjlighet att få rådgivning till vilken slags produkter som passar för just dina behov. Vill du handla ekologisk hudvård hittar du ett noga utvalt butikssortiment.

Huden berättar mycket om hur vi mår, och mår vi gott kan vi hänvisa till den gamla devisen – skönhet kommer innifrån.

Salongens ägare Sofia har en gedigen erfarenhet inom skönhet, hälsa och välbefinnande och jobbar utifrån ett holistiskt perspektiv. Genom avancerade behandlingar så som Cool Lifting, Micropen eller Esse-behandlingar som utgår från probiotisk hudvård, erbjuder hon både bredd och kompetens. Kombinera välgörande och effektiva behandlingar med krämer och rengöring som passar just dig.

Zofia's Eco Beauty erbjuder utöver de många behandlingarna även hälsorådgivning. Här arbetar man med sambandet mellan huden och de inre organen och hjälper till att återställa den inre balansen med bland annat skräddarsydda kostråd.

Här finns möjlighet att få hjälp med eventuella acneproblem, djuprengöring eller varför inte satsa på en välgörande vitaminboost? Shoppa produkter från bland annat Esse, Less is More och Gilda Institutet och reducera yttre stress på huden genom att skippa skadliga och ibland cancerogena tillsatser.

Förutom resultatinriktad hudvård och ekologiska hudvårdsprodukter kan du även ge dig själv en öppen blick med hjälp av en fransförlängning och brynplock, som utförs av salongens certifierade fransstylist Jeanette.

På lördagar är butiken stängd och håller då endast öppet för behandlingar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 jan 2019

Väldigt professionell, varmt och trevligt bemötande. Alltid lika nöjd med mina fransar! Rekommenderar Jeanette starkt!

14 dec 2018

Grym salong, miljö, bemötande och fantastisk resultat. Mycket kunig hudterapeut som introducerade mig i Esse hudvårdsprodukter med ett resultat utöver det vanliga. Tack Zofia!

13 jan 2019

Mysigt ställe med kunnig och trevlig personal!

16 dec 2018

Vilken Vardagslyx! Bästa Zofia!

Så duktigt hudterapeut.

Man känner sig verkligen omhändertagen både under och efter behandlingen.

Fantastiska produkter +++++

Resultat +++++

Toppen behandling +++++