HY.

4,2
5 betyg
Skönhetssalong
Klinik
Hemsida
Instagram
HY.
4,2
5 betyg
Hemsida
Instagram

Hos den personliga skönhetssalongen HY. i hjärtat av Majorna erbjuds ansiktsbehandlingar, vaxning och massage. Här hittar du även en butiksdel med salongens utbud av produkter från Dermalogica och Maria Åkerberg. Salongen tar emot enligt tidbokning med dropin i mån av tid. Lördagarna inbjuder till mer flexibilitet där du är välkommen in för ett spontant samtal kring hudvård och skönhet.

I de ljusa lokalerna tas kunderna om hand av Annika och hennes team. Här kan man få en omfattande behandling eller helt enkelt uppdatera sitt badrumsskåp med olika produkter. Tanken med salongen är att kunna erbjuda en vilsam och skön plats för både kropp och själsligt välbefinnande.

Salongen präglas av ljusa toner och inredningen är elegant och genomtänkt i sin enkelhet: alla detaljer är omsorgsfullt utvalda. I det främre rummet hittas salongens hemtrevliga lounge och butiksdel, med handplockade varumärken som alla går i linje med salongens övriga hållbarhetstänk. På hyllorna hittas bland annat svenska Maria Åkerberg, en ekologisk hudvårdsserie som bygger på aromatiska och vegetabiliska oljor.

Salongen är bemannad alla dagar utom söndagar, och vill man satsa på en välgörande behandling görs det enklast genom en bokning på salongens hemsida. För den som önskar ge bort en njutningsfull gåva, men är osäker på vilken behandlig som lämpar sig bäst, är ett av HY.s presentkort en god idé.

Föreslå ändringar

Användarbilder från HY. Användarbilder

Recensioner av HY.

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 aug. 2023

Otrevligt och oproffsigt gjort.

17 mars 2018

Proffsig & personligt bemötande varje gång! Har fingertoppskänsla för just mina behov. Ett ställe där jag aldrig känt mig som en i mängden. Rekommenderar varmt Derma-pen behandlingar för fantastiskt resultat för acneärr och för uppfrä... Visa hela »

16 juni 2022

Helt fantastisk service och alltid så fint omhändertagande ⭐️❤️

16 mars 2018

Grymt bra ansiktsbehandling, trevligt bemötande.

26 mars 2018

Snygg och fräsch salong med trevlig personal. Gjort några IPL behandlingar för hårborttagning på min rygg med jättebra resultat! Rekommenderas!!