Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bartips

 

Högst upp på Bank Hotel ligger den nyöppnade baren Le Hibou. En vacker och elegant cocktailbar med fantastisk utsikt över Stockholm.
Här kan du njuta av goda cocktails och smarriga lättare tilltugg.
Tips:Glöm inte bort att även prova de alkoholfria drinkarna!

Le Hibou betyder uggla på franska. Ugglan har varit återkommande i den föredetta bankbyggandens arkitektur och är idag även emblemet för etalisemanget.
Bank Hotel har förutom Le Hibou två barer och en restaurang. Det finns mycket att uppleva i detta hotell.

 

Le Hibou
Mån – Fre 15.00 – 01.00
Lör – Sön 13.00 – 01.00

Bellino, en alkoholfri version av en Bellini.

Negroni Week

Den 24 - 30 juni är det Negroni week! En tillställning som anordnas en gång per år runt om i hela världen. En vecka då barer donerar pengar till välgörenhet i samband med varje serverad negroni. Detta är den sjätte upplagan och hittils har ca 2 miljoner dollar skänkts till välgörenhet. Ett fint sätt att fira en av världens bästa drinkar med gott samvete.

I Sverige deltar ca 190 barer över hela landet. Här är några tips på barer som är med:

Stockholm:

Tjoget / Linje 10 , Restaurang Hantverket , Häktet, Cadierbaren, AG,

Göteborg :

Pigalle, Zamenhof, Familjen, Toso

Sök i din stad här :

Negroni Week

Vill du göra negroni hemma ?

Kolla in receptet här : Negroni

Äntligen är det dags för Smaka på Stockholm men mat och dryck upplevelse som anordnas i Kungsträdgården i Stockholm. En matfestival där flera av landets främsta kockar och restauranger samlas för att skapa en unik upplevelse.
Eventet är öppet för alla och det är fritt inträde. Förutom alla goda drinkar och mat är det också utbildningar och aktiviteter på scen. Se program här: Program.

Verkligen värt att besöka! Glöm inte bort att göra ett besök i Thats up egna underbara tält.

 

Smaka på Stockholm

Art of the mix

Nu på Söndag är den äntligen release för Art of the mix. En bok där bartenders tolkar årtal i Cointreaus historia i cocktails. Detta har varit ett fantastiskt roligt projekt, det är verkligen en ära att få vara en del av detta.
Under resans gång har vi fått möjlighet att blåsa våra egna unika glas ! (Typ det svåraste jag gjort, jag är så stolt! ) Vi har även fått träffa inspirerande kockar som lagat upp fantastisk mat med spännande smaker.

Varje bartender har sedan skapat varsin drink som tolkar ett år i Cointreaus historia. Dessa drinkar ska sedan åka på turne runt om i Sverige.

Nu på Söndag är alla varmt välkomna att prova våra drinkar.
Book releaseen är på Fotografiska i Stockholm klockan 19.00 - 22.00.

Välkomna!

Attanda eventet här.

Art of the mix