Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Resor

Karlstad - i am coming for you

Denna helg kommer jag stå på Carlstad öl- och whiskymässa.
Det kommer bli väldigt roligt och spännande eftersom jag aldrig besökt denna stad innan. Mässan äger rum på Karlstad CCC och pågår både fredag och lördag.
Men nu på Lördag kör jag även ett gästspel på Cazanova. Jag kommer köra från klockan 20.00. Ni som kan kom förbi på en drink, jag ser verkligen fram emot detta!

Vi ses på Lördag !

World Class Update!

Två tävlingsmoment är avklarade: Ketel One & Talisker. Efter Ketel One challenge blev samtliga tävlandes indelade i grupper. Detta betyder att man just nu enbart tävlar inom sin grupp. De två bästa tävlandes när alla tävlingsmoment är gjorda går vidare till det sista tävlingsmomentet : speed challenge.

Idag kommer alla tävlandes till Glasgow efter deras Talisker Challenge. Idag är det inga fler tävlingsmoment, men från och med imorgon är det fullt ös igen.

Detta är de 4 grupperna. Det är en randimiserad ordning. Detta är INTE en rakningslista och har ingenting att göra med poäng.

W O R L D C L A S S F I N A L !

World Class är en av världens största bartendertävlingar. I år är det över 10.000 barternders som anmält sig, kvar är endas 55 stycken.
Vi befinner oss just nu i Rotterdam och under de nästkommande 5 dagarna kommer 55 av världens bästa bartenders göra upp om vem som ska ta hem den ärofyllda titeln som "Bartender Of The Year".
Idag är den första deltävlingen och utmaningen är att skapa två olika drinkar på
Ketel One Vodka. Imorgon bär det av mot Skottland för att tävla i ytterligare Talisker, Singleton, Tanqueray & Johnnie Walker.

Josephine Sondlo tävlar för Sverige och jag kommer finnas vid hennes sida i alla utmaningar utom Talisker.
Jag kommer livestreama Josephines tävlingsmoment på min instagram, då alla deltagare inte kommer kunnas visas på den officiella steamingen.

Idag klockan 15.15 visas Josephines presentation med Ketel One i den officiella livestreamingen.

Tävlingen kommer officiellt livstreamas i följande kanaler:

World Class Live Stream
Livestream / Facebook
Livestream / Youtube
Instagram TV

Följ Josephines tävlingsmoment, genom min livestream här!

Här är en liten film som förklarar årets World Class Final.

 

Hudikkalaset

Denna helg är jag på Hudikkalaset i Huddiksvall! En festival som startade 2010 och har vuxit med åren och blivit en av de mest uppskattade i hela Sverige. I år spelar artister som Laleh, Timbukto & Damn och Fricky.
Det kommer bli en festlig helg som jag verkligen ser fram emot.

Häng med min resa på Instagram Stories

Charlottehalzius

Hudikkalaset