Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Resor

Hudikkalaset

Denna helg är jag på Hudikkalaset i Huddiksvall! En festival som startade 2010 och har vuxit med åren och blivit en av de mest uppskattade i hela Sverige. I år spelar artister som Laleh, Timbukto & Damn och Fricky.
Det kommer bli en festlig helg som jag verkligen ser fram emot.

Häng med min resa på Instagram Stories

Charlottehalzius

Hudikkalaset

Le Logis- Drömmen!

Vi, ett gäng baretenders från Stockholm och Göteborg fick möjlighet att åka ner till
Le Logis i Cognac, Frankrike. Det var som att bo i en dröm.
Mitt på landet bland alla vingårdar ligger Le Logis, en herrgård vacker som jag vet inte vad. Under dessa två dagar blev det strålande sol och 20 grader varmt, så varmt att poolen faktist gick att bada i, fast hösten redan har kommit.


Första dagen var vi i Bordeaux och åt lunch och utforskade staden för att senare åka till Le Logis. Där fick vi en rundtur av herrgården och sen bar det av på cykeltur mellan de vackra vingårdarna. Under kvällen åt vi fantastisk middag vid poolen med goda viner och drinkar.

 

Dag två började med lyx frukost i köket. Därefter seminarie om historien och tillverkningen av Grey Goose Vodka. Därefter hade vi tasting och Grey Goose alla produkter vilket var super kul då vi i Sverige inte har så många olika smaker och typer.

På eftermiddagen var vi på Baron Otars Cognac och fick gå igen Cognacens historia och tillverkning. Vi vandrade runt bland alla cognacs fat och fick se butlejer som stått i källaren sen i början av 1900 talet. Helt sjukt!

Väl tillbaka på Le Logis blandade vi drinkar på växter och bär från trädgården. Allt gick på tid, vilket inte var så enkelt när man får så mycket inspiration och så mycket ideer. Men alla presenterde väldigt goda drinkar och det som skulle vara en tävling blev mer en rolig grej.

Detta är verkligen en resa jag aldrig kommer glömma. Denna vackra historiska herrgård som ligger i den vackraste miljön jag någonsin sett. Här vilade ett lugn, som jag aldrig upplevt.
Tack verkligen Grey Goose för en fantastisk resa!

 

Le Logis

Denna vecka är jag i Le Logis, Bordeaux med Grey Goose. Det kommer bli helt fantastisk och om väderleken stämmer kommer det bli 28 grader och sol!

Här kommer vi spendera två dagar i och lära oss mer om Grey Goose! Vi är ett bartender gäng på 7 personer från Stockholm och Göteborg.

Följ vår resa på Charlottehalzius

 

Dubrovnik - Ta mig TILLBAKA!

Helgen i Dubrovnik, Kroatien har varit helt fantastisk.

Strålande sol varje dag, med kristallklart vatten och ett fantastisk sällskap. Jag fick möjlighet att spendera tid med branschkollegor från hela Sverige. Det är en fantastisk upplevelse att få träffa så många med samma driv som en själv. Lära mig mer om hur bar/nattlivet skiljer sig mellan olika städer. Diskutera om vad som är bra och vad vi måste bli bättre på.

WOW, vad vackert det är i denna stad. En riktig sago-stad som jag verkligen rekommenderar att åka till. Hela staden är omgiven av en vacker mur och känns som kroatiens svar på Visby. Idag är nog Dubrovnik mest känd för Games Of Thrones (Som jag inte alls förstår mig på).
Dagarna gick till Stranden och fantastiska båtturer mellan öarna. Kvällarna blev dunder middag och nattklubb. Ja, vad ska jag säga - jag är bara så nöjd!

Här kommer lite bilder från resan,
Hör av er om ni vill ha mer specifika tips !