Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tales of the Cocktails är global stiftelsen, en plattform som för att stödja, utveckla och främja den dryckesindustrin. Sedan 2002 har Tales of the Cocktials vuxit från en årlig litet event i New Orleans till en av världens främsta cocktailfestivaler.
Varje år välkomnas bartenders och andra inom dryckesvärlden från jordens alla hörn för att delta i festivalen. En vecka full av seminarier, festligheter och oändliga möjligheter att knyta nya kontakter världen över.
Under veckans gång anordnas även Tales of the Cocktails Spirited awards. En kväll då de talanger som kämpat extra mycket får ta emot det extremt prestigfulla priset från stiftelsen. Här nominerar och röstar juryn fram vinnarna i över 15 olika kategorier. Varje kategori delas även upp i olika regioner.

Nu har nomineringarna för top 10 i Tales of the Cocktails släppts.
Men vinnarna inom respektive varje kategori får vi reda på 25 Juli.

Jag är så otroligt glad att vid har 3 Svenska barer som är nominerade.
Stort grattis och verkligen lycka till!

Europe - Best New International Cocktail Bar
A bar called Gemma — Stockholm, Sweden
Lucy’s Flower Shop — Stockholm, Sweden

Europe - Best International Restaurant Bar
Tjoget —  Stockholm, Sweden

Stort grattis till även till Himkok, den fantastiska baren i vårt grannland Norge som blev nominerade i Best International High Volume Cocktail Bar.

Tales of the Cocktails - Full Nominee list

Skriv en kommentar