Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Penelope Nuggets

Denna midsommar blev inte riktigt som alla andra. Utan för första gången i mitt liv har jag nu upplevt en midsommar helt utan regn!

En fullspäckad dag med god mat & dryck, nära & kära samt lekar och aktiviteter. Även fast dagen blev ganska traditionell, trots alla rådande omständigheter, så känner jag mig väldigt tacksam. Tacksam över att få vara med fina vänner och skapa nya minnen.

Glöm inte bort att stanna upp ibland och uppskatta allt som finns omkring dig. Ibland så glömer man bort. Tillsamman kan vi ta hand om varandra och göra världen lite bättre. Det låter kanske lite naivt och barnsligt, men man behöver inte alltid göra allt så svårt....

Här är hon, världens finaste Nuggets. Jag vet att jag mest skriver om mat & dryck och relaterade event men en stor del av min tid går till att vara med men hund.
Det arbeta inom restaurangbranchen är rätt stressigt och för mig är det viktigt att även lägga tid på något helt annat. För att kunna varva ner, koppla bort och maximera sin tid.

Nuggets är en Welsh Corgi Cardigan och hon är snart 1,5 år.
Hon har en stark personlighet och älskar alla. Hon följer också med på många barer och restauranger, så han har rätt bra koll på vart man ska hänga :)
För dig som vill följa henner dagliga liv så kan man kolla in hennes instagram:
Penelope_Nuggets

Det är dags att åka till Göteborg. Detta är något som jag har sett fram emot länge. Det är en resa utan massa planer förutom att njuta av vad staden har att erbjuda.
Denna gång kommer även Nuggets följa med, så det kommer bli spännande att se hur hundanpassat Göteborg verkligen är.
Självklart ska jag dela med mig om mina bästa tips!

Häng med oss på vår resa genom instagram stories: charlottehalzius

Penelope Nuggets

Äntligen så är hon hemma. Livet och kärleken - allt i en liten valps kropp.
Hon heter Penelope Nuggets och är nu 11 veckor gammal.
Nugget är en Welsh Corgi Cardigan och min dröm hund!
Det är en väldig omställning, det är nästan som att skaffa barn. Mata, kissa, leka och sova och sen börjat allt bara om. Men wow vad hon är vacker och wow vad jag beundrar henne.