Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Nordic Barshow är en tillställning där bartenders och andra inom industrin från främst norden men också hela världen möts för att driva barbranschen framåt. Här får man möjlighet att gå på utbildande seminarier och gå på spännande gästspel med bartenders från hela världen.

Nordic Bar Awards är en middag som arrangeras sista kvällen. Där delas det även ut priser till barer och bartenders som har presterat extra bra detta år. En fantastisk fest som låter den Nordiska Barscenen skina lite extra. En möjlighet att för oss att lära känna varandra bättre och ta den Nordiska Barscenen till en ny nivå!

Denna vecka är jag på Nordic Barshow och tillsammans med 7 andra kick-ass brudar har vi en takeover på Christiania Rooftop 17 juni klockan 18.00 till 21.00.
Tillsammans med Jameson välkomnar vi till ett festligt gästspel på en av Oslos bästa takterrasser. Vi är totalt 8 tjejer / 2 team som kör i omgångar. Detta innebär att drinkarna kommer bytas var 45:de minut!
Tillsammans med Lauren Sosnowsky från HOBO kommer vi representera Sverige då övriga team kommer ifrån Norge. Vi kommer gå ut som sista team och slå på stort !
Det är ett öppet event och alla är välkomna!

Christiania Rooftop 17 juni

18.00 -18.45 Ingrid & Caroline
18.45 -19.30 Malin & Livia
19.30 - 20.15 Milena & Ania
20.15- 21.00 Charlotte & Lauren

Det ska bli fantastiskt kul att få gästspela och ställa till med fest i en annan bar.
Att få lära känna nya bartenders och lära mig av dom. Samtidigt som att få äran att servera några av mina egna favorit cocktails.
Vi ses !

Följ min resa:
instagram:charlottehalzius

Min Nya Arbetsplats !


Idag börjar jag min nya tjänst som övergripande bardriftansvarig tillsammans med Didrik Willes för Mr. French, F12 och Strandbryggan.
Tillsammans med samtliga barchefer kommer vi nu med ännu mer kraft höja barerna till ytterligare en nivå. Till en början kommer jag arbeta främst på Mr French.
Detta är ett otroligt spännande jobb jag har sett fram emot och jag är supertaggad!

Kom förbi, vi ses i sommar !

Hej!

Mitt namn är Charlotte Halzius och jag är uppvuxen här i Stockholm. I snart 10 år har jag arbetat inom restaurangbranchen och det är inget jag kommer släppa taget om!
Idag är mitt första inlägg och det känns helt fantastiskt att få att skriva här för That’s up! Att få möjligheten att förmedla mina bästa tips, erfarenheter inom bar - och restaurangbranschen.

Jag började min resa som kock, vilket var fantastiskt att få skapa och uttrycka sin kreativitet i mat. Efter några år ändrade jag riktning och flyttade till London för att prova på bartenderyrket och det var som jag hittat hem. Det var starten på mitt nya liv!
- Att få möjligheten att fortsätta skapa och vara kreativ men samtidigt bemöta gästen.
- Att träffa folk från olika kulturer alla åldrar och från hela världen gör ingen dag sig lik.
- Att få chans att ta del av historier från alla världens hörn och vara en del av en upplevelse är det som driver mig.

Det är inte alltid lätt och ibland blir det fel. Vi är trots allt bara människor.
Jag tror att alla som jobbar inom restaurang någon gång har ifrågasatt sig själv om det verkligen är värt det. Det sliter på kroppen, det är långa pass och annorlunda arbetstider. Det sliter på relationer, vi jobbar när alla andra är lediga. Men i slutändan är det värt det, varje minut varje timme. För den vänskapen som bildas och den familj man blir på sin arbetsplats är för mig magi!


Genom tävlingar har jag fått möjligheten att utvecklas och resa världen över. Att tävla kräver extremt mycket tid och energi men är också super kul och lärorikt.

Tillsammans med Johan Evers vann vi Absolut Invite 2016. Förra året kammade jag hem titeln Diplomatico World Tournament Champinion efter att ha slagit ut övriga 40 länder. Idag jobbar jag fortfarande med Diplomatico då vi ibland gästspelar i andra barer världen över.
Tidigare har jag arbetat på bland annat, Story Hotel, Ling Long , Tweed & Tak.

Här kommer jag att tipsa om drinkar, barer som jag gillar, uppdatera om vad som händer i barvärlden och (dela unika berättelser från branschen). Detta är en fantastisk community som jag vill dela med mig av!

 


ps. följ mina dagliga äventyr på instagram: charlotte.halzius