Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Choklad-Makarens Handbok

Gustav och jag möttes för några år sedan på ett event. Ett event där vi tillsammans i lag skulle laga middag samt komponera passande dryck. Vi var i samma lag och tillsammans skapade vi en fantastisk smakupplevelse.

Detta var bara början på en fantastik vänskap och ett roligt samarbete!

För strax över ett halvår sedan stod Gustav, Bengt och jag i en studio på Södermalm i Stockholm. Det var kallt och jag var så trött. Men efter ha fått en kopp kaffe och livets tigerkaka öppnade jag ögonen och insåg - Wow det här är verkligen ett helt fantastisk projekt som snart kommer att bli verklighet.

CHOKLAD-MAKARENS HANDBOK

Äntligen är boken klar och jag är så imponerad! 136 sidor av ren kärlek och glädje. Jag är så tacksam över att ha fått möjlighet att bidra med två cocktails i slutet av boken, verkligen en ära.
Choklad har fått en ny innebörd för mig och jag kan knappt slita boken ifrån mig.
Jag är så stolt över att ha en vän med så mycket passion, kunskap och envishet. Gustav har verkligen bevista för mig, att det lönar sig att stå på sig och göra det man tror på. Du är verkligen en inspiration för mig. Tack

 

Gustav Mabrouk

Äntligen Söndag !

Nu på Söndag är det premiär för
Äntligen Söndag på Mister French.
Det kommer levereras feta Daiquiris till bra priser och
Chicho står för grym HipHop & RnB.
Detta är bara starten då vi kommer köra alla söndagar framöver.
Se till att ta sovmorgon på Måndag, för vi alla vet ju att Söndagen är bästa dagen!
Välkomna!

Äntligen Söndag

 

 

Oslo - I'm coming for you!

Denna vecka åker jag till Oslo för att gästa Andre Til Høyre.
Dagen kommer börja med Master class med Nelson Hernandes, Master Blender på Diplomatico Rum. Där han kommer berätta om tillverkning, lagring och blendning av rom. Samt historien om Diplomatico.

Senare på kvällen gästar jag Andre Til Høyre en kväll för att skaka Diplomatico drinkar och bjuda på fest! Kom och häng, det blir kul !

Välkomna!

Charlotte Gästspel Andre Til Høyre

Le Logis- Drömmen!

Vi, ett gäng baretenders från Stockholm och Göteborg fick möjlighet att åka ner till
Le Logis i Cognac, Frankrike. Det var som att bo i en dröm.
Mitt på landet bland alla vingårdar ligger Le Logis, en herrgård vacker som jag vet inte vad. Under dessa två dagar blev det strålande sol och 20 grader varmt, så varmt att poolen faktist gick att bada i, fast hösten redan har kommit.


Första dagen var vi i Bordeaux och åt lunch och utforskade staden för att senare åka till Le Logis. Där fick vi en rundtur av herrgården och sen bar det av på cykeltur mellan de vackra vingårdarna. Under kvällen åt vi fantastisk middag vid poolen med goda viner och drinkar.

 

Dag två började med lyx frukost i köket. Därefter seminarie om historien och tillverkningen av Grey Goose Vodka. Därefter hade vi tasting och Grey Goose alla produkter vilket var super kul då vi i Sverige inte har så många olika smaker och typer.

På eftermiddagen var vi på Baron Otars Cognac och fick gå igen Cognacens historia och tillverkning. Vi vandrade runt bland alla cognacs fat och fick se butlejer som stått i källaren sen i början av 1900 talet. Helt sjukt!

Väl tillbaka på Le Logis blandade vi drinkar på växter och bär från trädgården. Allt gick på tid, vilket inte var så enkelt när man får så mycket inspiration och så mycket ideer. Men alla presenterde väldigt goda drinkar och det som skulle vara en tävling blev mer en rolig grej.

Detta är verkligen en resa jag aldrig kommer glömma. Denna vackra historiska herrgård som ligger i den vackraste miljön jag någonsin sett. Här vilade ett lugn, som jag aldrig upplevt.
Tack verkligen Grey Goose för en fantastisk resa!

 

Mr. French Höstpremiär

Sommaren lider mot sitt slut och även om solen skiner under dagen märks det snabbt att höstkylan kommer runt kvällen. Detta betyder att det äntligen är dags att flytta in på Mister French och det firar vi stort på nu i helgen.

Kom och häng med nära och kära. Kom och fira in hösten med vår nya drinklista!

Välkomna ! Se event nedan

Höstpremiär Mister French