Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Paddan

Från början av april till mitten av oktober, kan du kliva ombord på Paddan för att uppleva staden ur grodperspektiv. Båtarna avgår flera gånger per dag, mitt i centrala Göteborg. Turen tar ungefär 50 minuter, och medan båten stilla tar sig fram genom kanalerna och hamninloppet får du ta del av stadens historia av guiden framme i fören. Guidningen hålls på svenska, tyska och engelska, och under resan får du se bland annat Feskekörka, båtvarv och spännande företagsområden. Båtarna guppar fram 2-3 gånger varje timme, och skulle det bli regn kan en extra jacka vara bra, för här blåser vinden dig i håret, oavsett väder.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 apr 2020 · Uppdaterad

Att "åka paddan" när man är i Göteborg som turist är ett måste. Båttur som tar en igenom Göteborgs alla kanaler, inklusive "osthyveln". Trevlig båttur som berättar mycket om Göteborg och dess historia.

1 okt 2018

Älskar paddan en solig sommardag! Blir alltid lika glad och all historisk- och intressant information man får längs vägen är verkligen grymt. Har på mina 4 gånger de senaste åren bara haft bra guider. Oavsett om du är turist eller sann göteborgar... Visa hela »

4 maj 2021

Mysig båttur som visar upp Göteborg från en av sina bästa sidor.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.