Paddan

4,7
3 betyg
Aktivitet
Paddan
4,7
3 betyg

Från början av april till mitten av oktober, kan du kliva ombord på Paddan för att uppleva staden ur grodperspektiv. Båtarna avgår flera gånger per dag, mitt i centrala Göteborg. Turen tar ungefär 50 minuter, och medan båten stilla tar sig fram genom kanalerna och hamninloppet får du ta del av stadens historia av guiden framme i fören. Guidningen hålls på svenska, tyska och engelska, och under resan får du se bland annat Feskekörka, båtvarv och spännande företagsområden. Båtarna guppar fram 2–3 gånger varje timme, och skulle det bli regn kan en extra jacka vara bra, för här blåser vinden dig i håret, oavsett väder.

Besökarnas bilder från Paddan Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
3

Recensioner av Paddan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Att "åka paddan" när man är i Göteborg som turist är ett måste. Båttur som tar en igenom Göteborgs alla kanaler, inklusive "osthyveln". Trevlig båttur som berättar mycket om Göteborg och dess historia.

Älskar paddan en solig sommardag! Blir alltid lika glad och all historisk- och intressant information man får längs vägen är verkligen grymt. Har på mina 4 gånger de senaste åren bara haft bra guider. Oavsett om du är turist eller sann göteborgar...

Mysig båttur som visar upp Göteborg från en av sina bästa sidor.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
3

Representerar du Paddan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Paddan?

På Paddan hittar du bland annat:

  • Sightseeing

Var ligger Paddan?

Paddan ligger på Kungsportsplatsen, 411 10, Centrum. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.