Ankarsmedjan bjuder in till Göteborgs bästa kökshäng

Vad vore väl hösten utan god mat, goda viner och skönt kökshäng? På Ankarsmedjan kan man kombinera alla tre i form av en interaktiv middagsupplevelse där man är med och lagar maten tillsammans med kockarna – en aktivitet som passar lika bra för kundmöten och teambuilding som för privata fester.

En matlagningskväll på Ankarsmedjan inleds med fördrink och tilltugg i de mysiga lokalerna. När glasen är tomma delas gästerna in i lag och kan börja tillreda de rätter på menyn som de fått ansvar för – självklart med hjälp och stöd från kockarna. Varje grupp får sedan presentera sin rätt innan man får njuta av maten, drycken, sällskapet och atmosfären.

Att laga mat tillsammans funkar lika bra som företagsaktivitet tillsammans med kollegorna, som för den som vill bjuda in familj och vänner till ett matlagningskalas med fisk, kött, skaldjur och grönsaker. Man behöver vara 10-30 personer och priset är från 1795 kronor/person. I paketet ingår såklart kursen och menyn, men även bubbel och tilltugg, öl och vin att sippa på under matlagningen och ett glas passande vin till varje rätt i menyn. Efter middagen är det fritt fram att köpa till allt från avec till öl, vin och drinkar.

Boka din matlagningsupplevelse här.