Ankarsmedjan Social

inga betyg
$$$
Restaurang
Festlokal
Ankarsmedjan Social
inga betyg

I denna K-märkta byggnad finns ett kök där man kan arrangera interaktiva matlagningskvällar med kollegor, vänner och familj. Det går även att abonnera hela lokalen för fester och middagar. Dessutom har Ankarsmedjan en återkommande matklubb med olika teman och gästspel, och på fredagar serveras luncher av det längre slaget.

Ankarsmedjan Social är inhyst i ett vackert gammalt stenhus från 1700-talet, beläget i kulturreservatet Klippan i Majorna. Numera drivs matlagningsstudion av krögarkvartetten bakom Matklubben Huggorm, som har erfarenhet från bland annat Sjömagasinet, Akvavit i New York och svenska ambassaden i Belgrad. Med Ankarsmedjan Social erbjuder de en beställningskrog, matstudio och restaurang för lunch, events och interaktiva middagsupplevelser tillsammans med deras kockar.

Matklubben Huggorm återkommer med jämna mellanrum och bjuder på såväl luncher som middagar, fest och mingel. Ofta har matklubben ett tema och ibland är det gästspel. Den som själv vill arrangera ett event kan även abonnera hela restaurangen för 10-65 personer och bli serverade mat och dryck. Annars är matlagningskvällarna något som passar exempelvis kundmöten, teambuilding och privata fester.

På fredagar jämna veckor serveras en trerätterslunch på Ankarsmedjan för den som vill avrunda veckan i den stämningsfulla miljön. Inspirationen till menyn kommer inte minst från Norden och kontinenten.

1 Malin C.

Besökarnas bilder från Ankarsmedjan Social Bilder

Recensioner av Ankarsmedjan Social

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Ankarsmedjan Social!

Representerar du Ankarsmedjan Social?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Ankarsmedjan Social?

Ankarsmedjan Social ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilka typer av aktiviteter finns på Ankarsmedjan Social?

På Ankarsmedjan Social hittar du bland annat:

  • Mat & Dryck

Serverar Ankarsmedjan Social lunch?

Ja, Ankarsmedjan Social har lunchserveringar.

Var ligger Ankarsmedjan Social?

Ankarsmedjan Social ligger på Klippan 30, 414 51, Majorna.