Den 29 april bjuder Sjömagasinet in till en "oförglömlig kväll" där gastronomi och hantverk möts i en symfoni av smaker. Under kvällen guidar vinmakaren Nicolas Feuillatte besökarna genom champagnernas värld.
En exklusiv afton väntar på Sjömagasinet, när man i slutet av april bjuder in gäster till en kväll där gastronomi, hantverk och champagne ska avhandlas i en stämningsfull miljö. Kvällen, som inleds klockan 18, bjuder på en femrättersmeny med noggrant komponerade rätter som gifter sig väl med utvalda champagner.
Lotta Klemming, som är en av Sveriges främsta ostrondykare, kommer att presentera sina exklusiva ostron och dela med sig av sin kunskap, tillika största passion. Utöver ostron kommer det även att ske ett djupdyk ner i champagnernas värld, under guidning av vinmakaren Nicolas Feuillatte.
Det finns ett begränsat antal platser till denna afton som innehåller förstklassig mat, utsökt champagne och inspirerande berättelser. Bord går att boka här.