Clarion gömmer åtråvärda ägg lagom till påsk

Äggjakten, en återkommande och efterlängtad aktivitet arrangerad av Clarion Hotels, går av stapeln på Skärtorsdag 13 april. Skippa sovmorgonen och ge dig ut i Göteborg för att hitta ett av totalt 2000 gömda ägg.

Clarion Hotel inleder påskfirandet traditionsenligt med att även i år arrangera en rafflande äggjakt. Runt om i centrala Göteborg, göms de gyllene äggen, för att hittas av lyckliga hotellgäster och boende i stan.

Det är fyra år sedan traditionen startade på Clarion Hotel Post, och sedan dess har jakten spridit sig till hela Sverige, Norge, Finland och Lettland, med totalt 2000 gömda ägg. Bara i Sverige finns hela 1500 stycken, och äggen innehåller allt från hotellövernattningar till hotellets fluffiga kuddar.

- Genom Äggjakten aktiverar vi lokalbefolkningen och bjuder samtidigt in dem till våra hotell. Tack vare det stora intresset uppmanar vi alla att vara ute i god tid för att hitta ett av våra eftertraktade guldägg, avslutar Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication Clarion Hotel.

Äggjakten hålls under skärtorsdagen den 13 april,och drar igång klockan 06.00 för att avslutas tolv timmar senare, klockan 18.00, eller när alla ägg är hittade. Mer information om Äggjakten finns att hitta på hotellets Facebooksida.