Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Clarion Hotel Post

5,0 • 6 recensioner
Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post ligger i Göteborgs före detta Posthus. Den pampiga byggnaden har fått en modern utbyggnad i form av ett spegelblankt höghus. Innanför dörrarna döljer sig även spa- och skönhetsanläggningen Skönhetsfabriken. Som gäst på hotellet har du tillgång till takterrassen med pool i det fria, så här kan du lätt tillbringa en natt eller två.

Detta moderna designhotell är perfekt utrustat för både konferens och GBG-häng och stoltserar med ett av stans bästa lägen på Drottningtorget, endast ett stenkast från Göteborgs centralstation. Med 500 hotellrum är Clarion Hotel Post ett av Göteborgs största. Rummen är väldesignade, en kontemporär mix mellan gammalt och nytt som flirtar med ställets anrika historia. Frukosten bör inte missas och inkluderas alltid i rumspriset.

Clarion Hotel Post skiljer sig från mängden med ett imponerande serviceutbud. I Skönhetsfabriken kan gäster svettas ut i ett välutrustat gym och även med personlig tränare om det önskas. Kronjuvelen är utan tvekan roof top-poolen på 13:e våningen. Utomhuspoolen är uppvärmd hela året med imponerande utsikt över hela stan.

Hotellet bjuder även på ett flertal kulinariska upplevelser signerat Marcus Samuelsson. På Norda kombineras det bästa från Göteborg och New York med fokus på bra råvaror och gatuinspirerade rätter. De japanska vibbarna flödar på VRÅ, där man väljer råvarorna efter säsong och erbjuder avsmakningsmenyer utöver det vanliga.

Plus i kanten är att Clarion Hotel Post har ett genomgående grönt tänk. Med Stay Green-programmet reduceras förbrukning av el, vatten och kemikalier.

Se även Norda, VRÅ, Postbaren

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 maj 2019

Stort, modernt, snyggt hotell precis vid Göteborgs Centralstation. Stor restaurang och bardel. Stor uteservering på terrassen på sommaren. Rekommenderas!

13 dec 2017

Bästa hotellet i Göteborg!

15 aug 2019

Härligt ställe!👍

22 dec 2018

Fin bra nära! Kommer definitiv tillbaka!

30 okt 2015

Checkade in för ett Spa-dygn. Hotell Post känns internationellt, stort men ändå mysigt. Väldigt snygg design, moderna rum och underbar restauranginredning. Deras Spa avdelning kändes bra, tyvärr var det läckage just den dagen vi var där så vi kunde... Visa hela »

22 jul 2018

inte bra hotell