Clarion Hotel Post ligger i Göteborgs före detta Posthus. Den pampiga byggnaden har fått en modern utbyggnad i form av ett spegelblankt höghus. På hotellet finner du flera olika restauranger och barer, Skönhetsfabriken och en takterrass med pool i det fria. Här kan man enkelt tillbringa en natt, eller två.

Detta moderna designhotell är perfekt utrustat för både konferens och GBG-häng och stoltserar med ett av stans bästa lägen på Drottningtorget, endast ett stenkast från Göteborgs centralstation. Med 540 hotellrum är Clarion Hotel Post ett av Göteborgs största hotell. Rummen är väldesignade, en kontemporär mix mellan gammalt och nytt som flirtar med ställets anrika historia. Frukosten bör inte missas och inkluderas alltid i rumspriset.

Clarion Hotel Post skiljer sig från mängden med ett imponerande serviceutbud. Kronjuvelen är utan tvekan roof top-poolen på 13:e våningen. Utomhuspoolen är uppvärmd året om med en vacker utsikt över hela stan.

Hotellet bjuder även på ett flertal kulinariska upplevelser signerat Marcus Samuelsson. På Norda kombineras det bästa från Göteborg och New York, med fokus på bra råvaror och gatuinspirerade rätter. De japanska vibbarna flödar på VRÅ, där man väljer råvarorna efter säsong och erbjuder avsmakningsmenyer utöver det vanliga.

Plus i kanten är att Clarion Hotel Post har ett genomgående grönt tänk. Med Stay Green-programmet reduceras förbrukning av el, vatten och kemikalier.

Se även Norda, VRÅ, Postbaren, Skönhetsfabriken

Användarbilder på Clarion Hotel Post Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Clarion Hotel Post av Fredric E.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 sep 2021

Clarion Hotel Post levererar, på de flesta punkter. Fräscht, rymligt, fint, god frukost och bra service. Restaurangerna håller hög nivå också för att vara hotellrestauranger. Passar bra för de flesta tillfällen, jobb som privat.

29 sep 2020

Väldigt många + : fin entre, cool byggnad, fin inredning i lobbyn, bra service och trevlig takpool! Vi borde 4 pers i ett stort rum som var väldigt rymligt och fint. Kändes nytt och fräscht, lyxigt. Dock fick två av oss sova i en bäddsoffa, vilket var ett minus. Visa hela »

13 dec 2017

Bästa hotellet i Göteborg!

21 maj 2019

Stort, modernt, snyggt hotell precis vid Göteborgs Centralstation. Stor restaurang och bardel. Stor uteservering på terrassen på sommaren. Rekommenderas!

30 okt 2015

Checkade in för ett Spa-dygn. Hotell Post känns internationellt, stort men ändå mysigt. Väldigt snygg design, moderna rum och underbar restauranginredning. Deras Spa avdelning kändes bra, tyvärr var det läckage just den dagen vi var där så vi kunde... Visa hela »

14 okt 2021

Trevlig personal och bra läge

15 aug 2019

Härligt ställe!👍

17 feb 2020

Skön fredagsfeeling.
Bästa AW och bra priser i baren. Sommartid är terassen riktigt mysig.. rekommenderas!

22 dec 2018

Fin bra nära! Kommer definitiv tillbaka!

22 jul 2018

inte bra hotell