Designa egna drinkar i turnerande sommarkiosk

Under sommaren ger sig Gordon’s Pink ut på turné till några av Sveriges soligaste oaser och med sig har de sin alldeles egen sommarkiosk. I kiosken serveras årets somrigaste drinkar. Pink Tonic och Pink Spritz tillsammans med flera olika toppings exklusivt tillgängliga i kiosken. Bäst av allt är att du får möjlighet att skapa din egen personliga drink.

Gordon's Pink sommarturné inleddes redan i mitten av juni på det nyöppnade hotellet Blique by Nobis i Stockholm. Under sommaren kommer de att ta plats på flera ställen runt om i landet. Missa inte chansen att designa din egen drink med exempelvis bär, sockervadd, ätbara blommor, färska örter och andra lyxiga toppings som hör sommaren till – en perfekt aktivitet med vännerna.

− Vi vet att många svenskar väljer att fira ledigheten på hemmaplan, därför har vi valt ut lokala semesterorter runt om i Sverige dit Gordon’s sommarkiosk kommer att öppna upp. Kiosken är utrustad med rosa somriga drinkar som du själv sätter personlig prägel på med dina favorittoppings, säger Malin Möllerberg, nordisk PR-ansvarig vid Diageo.

Gordon's Pink kommer till Göteborg under juni och augusti:

Out of office, Trädgår'n
28 juni, 17.00 – 21.00

Nöjesguiden-hotellet, Way Out West
8-10 augusti