Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Blique by Nobis

4,0 • 5 recensioner
Blique by Nobis

Designhotellet Blique by Nobis ligger precis vid Vanadisplan, mellan Vasastan och Hagastaden, och slog upp dörrarna våren 2019. Utöver de väldesignade hotellrummen hittar du även stora utrymmen för event eller konferenser, två restauranger och en takbar med vacker utsikt över Stockholm. Hotellets två restauranger, Arc och Boketto, ligger på taket samt på bottenplan.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 maj 2019 · Uppdaterad

Grymt upplevelse! Jag får lite Farang/Miss Voon-vibes genom att det är stimmigt, bra drinkar och grym asiatisk mat. Det som skiljer från nämnda ställen är att Blique's meny faktiskt var till ett rätt rimligt pris (runt ~350 om jag inte minns fel). De har fle... Visa hela »

11 maj 2019

Härligt hotell! Ger betyget utifrån atmosfären och trevlig service. Var där idag, en regning lördagseftermiddag och tog en drink med mannen. Ser fram emot att äta här också nästa gång, bartendern var störtskön och det var lagom med folk.

30 jun 2019

Ville fira in semestern ordentligt och när det öppnas nya hotell i stan, ja då ska de undersökas. Så vi bokade in en staycaition på Bliq. Tog ett litet mindre rum fast vad gör det när man är där för att utforska hela hotellet inte bara sitta... Visa hela »

26 apr 2019

Vasastans senaste tillskott på hotellfronten. Stenkast från Torsplan. Restaurang i bottenvåningen med stor uteservering. Skybar på elfte våningen. Nytt, modernt, snyggt. Blir nog riktigt bra detta. 😊

3 jul 2019

Wow! När vi var på Blique hade vi en het diskussion om vilken takbar i Stockholm som har bäst utsikt. Det blev delad första plats mellan Blique och Tak. Blique riktig härlig stämning och bra drinkar! Ser framemot att testa maten nästa gång :)