Feskekörka väntas slå upp portarna på nytt i maj 2024. Foto: White Arkitekter/pressbild Feskekörka väntas slå upp portarna på nytt i maj 2024. Foto: White Arkitekter/pressbild

Feskekörka öppnar efter renovering

Hösten 2020 stängdes Feskekörka ner på grund av ett omfattande upprustningsbehov. Efter mer än tre års renovering närmar det sig äntligen dags för återöppning av den populära fiskhallen, och redan nu kan man boka bord. 

Feskekörka är inte bara en omtyckt plats att njuta av havets läckerheter på, utan också ett av Göteborgs främsta landmärken. När saluhallen öppnar igen i maj kommer flera nya restauranger, barer samt fiskhandlare att husera under ett och samma tak, och det talas redan om både nationella och internationella gästspel i köken. Därtill kommer man att slå upp en sommaröppen uteservering på kanalen med inte mindre än 400 sittplatser.

Restaurangutbudet kommer bestå av Ebbes Fångst, Ekmans, Haldis Kök och Victor von G. Den som hellre vill köpa med fångsten hem kan vända sig till fiskdiskarna Åstols Rökeri eller Flåtens Fisk.

Exakt datum för nyöppningen är inte annonserat, men redan nu kan bord bokas från den 16 maj och framåt. 

Information
Visa på karta