Från ytlighet till innerlighet med Björn Natthiko Lindeblad

Björn Natthiko Lindeblands väg genom livet har tagit många oväntade vändningar. Mitt i en toppkarriär i finansvärlden valde Björn plötsligt att bli buddistisk skogsmunk – och var det i 16 år. I februari håller han föredrag på Yogayama till förmån för Hjärt- och lungfonden.

Yogastudion Yogayama erbjuder utöver ett brett utbud av yogaklasser även workshops, föreläsningar och kurser för alla som är intresserade av ett holistiskt perspektiv på hälsa och välmående. 17 februari besöker Björn Natthiko Lindeblad Yogayama och samtalar om sin resa till ett meningsfullt liv. Björn är kanske mest känd för sitt sommarprat i P1 2012 och för podden ”Björn och Navid” med Navid Modiri.

Eftermiddagen börjar med ett föredrag kring Björns osnitslade livsresa från stunden då han tackade nej till att bli den yngsta ekonomichefen någonsin inom ett bolag i AGA-koncernen, till barfota-livet som skogsmunk i Thailand. Björn kommer att påminna om hur man får full tillgång till sin klokaste del, varför etik är centralt, varför stillhet är mer värdefullt än någonsin, hur vi kan förhålla oss konstruktivt till ansvar, och reflektera kring hur vi kan resa genom vårt eget liv och skapa så lite bekymmer som möjligt för både oss själva och andra.

Efter föredraget finns det tid för samtal och frågor. Eftermiddagen avslutas med en helt oreligiös, vägledd meditation och avslappningsövning. Björns förhoppning är att man efteråt går hem med en känsla av levnadsmod och samhörighet i bröstet.

Kostnaden för att delta är 300 kronor och alla intäkter går oavkortat till Hjärt- och lungfonden. Läs mer och anmäl dig här.