Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Yogayama

5,0 • 1 recension
Yogayama

I ljusa och luftiga lokaler mittemot Skanstorget ligger Yogayama, en välrenommerad yogastudio som erbjuder allt från ashtanga till lugnare yogaformer för inre balans. Yogayama öppnade i Göteborg sommaren 2017 och har funnits i Stockholm sedan 2004.

Yogayama har blivit kända för sitt breda utbud av yogaklasser och workshops, men också för sina lärarutbildningar. Här finns något för alla nivåer - tanken är att möta olika behov och sprida yoga på ett sätt som inspirerar till personlig utveckling. Bland annat erbjuds hatha, vinyasa och ashtanga, liksom yinyoga, gravidyoga och meditation. Klasserna hålls i moderna lokaler och leds av erfarna yogalärare, både studions egna och internationella gästlärare.

Utöver de många yogaklasserna arrangerar Yogayama även workshops, kurser och föreläsningar på olika teman, alla med den gemensamma nämnaren att få oss att må bra och hitta energi i livet. I den tillhörande butiken kan man hitta utvalda produkter som exempelvis yogamattor, yogakläder, böcker och vissa hudvårdsprodukter. För den som behöver fylla på med energi efter passet erbjuds lättare tilltugg och dryck i samarbete med Happy M Kitchen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 jan 2019

Lätt att förstå, väl beskrivit.. inrressant och spännande att testa!