Göteborgs bästa semla 2021 är framröstad

Efter en två veckor lång omröstning på Thatsup står det nu klart vilken semla i Göteborg som går hem hos allra flest. I vanliga fall avgörs Thatsups stora semmeltest med hjälp av en oberoende jury, som blindtestar och betygsätter alla tävlande semlor. I år var testet i stället digitalt och alla läsare hade möjlighet att lägga en röst på sin favorit.

Varje år anstränger Göteborgs caféer och bagerier sig för att knåpa ihop den godaste semlan i stan, men vem har lyckats bäst i år? Under de sista två veckorna i januari samlade vi in nomineringar från er läsare, där ni hade möjlighet att nominera det ställe som säljer er favoritsemla till tävlingen. Vi fick in många nomineringar och under februari, fram till i går, har alla haft möjlighet att lägga en röst på sin favorit.

Och nu har vi alltså ett resultat! Vinnaren av årets semla 2021, i Thatsups digitala omröstning, är NAR med sin baklavasemla. På andra plats hittar vi Premiumbageriet som följs av A Healthy Choice som kniper bronsplatsen. Stort grattis!


Vinnarsemlan 2021 från NAR i Göteborg.

Topp 5:

  1. NAR
  2. Premiumbageriet
  3. A Healthy Choice
  4. Lasse-Maja Bageri & Café
  5. Sockermajas

Tack till alla våra läsare som har varit med och röstat! Nästa år hoppas vi kunna genomföra semmeltestet som vi brukar göra; med en jury som blindtestar och betygsätter varje semla.