Göteborgs bästa semla ska koras – nominera din favorit

Göteborgs bästa semla 2021 ska utses. I år är tävlingen digital och du får vara med och både nominera och rösta. Nominera helt enkelt det ställe som säljer din favoritsemla. Själva röstningen drar igång den 1 februari.

Sedan flera år tillbaka anordnar Thatsup det största blindtestet av semlor i Stockholm, där en utvald jury testar sig igenom och betygsätter varje tävlande semla. Nu är det dags att bredda tävlingen och även utse Göteborgs bästa semla 2021 – tillsammans med er läsare.

I år kommer Thatsups stora semmeltävling att behöva ske digitalt på grund av rådande omständigheter, och i stället för en jury kommer alla våra läsare att kunna vara med och nominera, samt rösta fram, sin favoritsemla till årets vinnare. Med hjälp av er kommer vi mellan den 14-31 januari att samla in nomineringar av de caféer, bagerier och konditorier som säljer era favoritsemlor i Göteborg. När nomineringen är avslutad kommer alla bidrag att samlas på en röstningssida.

Vi har alltså ingen utvald jury som betygsätter de nominerade semlorna i år, utan det blir ni läsare som avgör vilken semla som ni anser är Göteborgs godaste. För att rösta på sin favorit behöver man vara, eller bli, medlem på Thatsup. Röstningen pågår mellan den 1-14 februari och resultatet presenteras den 15:e – dagen före fettisdagen!

Nominera stället där din favoritsemla säljs genom att mejla [email protected], kommentera denna artikel på Facebook eller skicka in din nominering via vår Instagram.