Hällesdalens gård presenterar somrig konferensnyhet

Strax utanför Göteborg ligger Hällesdalens Gård, en familjeägd konferensanläggning omgiven av natur och skärgård. Hit kommer företag såväl som privatpersoner för teambuilding, kickoffer och möten i lantlig miljö.

Ett nytt tillskott inför sensommarens och höstens konferenser är ett vindskydd som möjliggör en ännu mer naturnära upplevelse. Vid vindskyddet kan man koppla av efter en lång dag med möten, och även förbeställa en lyxig korvmeny att grilla tillsammans. Eller så bokar man en kock inför kvällen, eller kanske en lyxig skaldjursmeny som väntar efter en tur med anläggningens kajaker eller bastubåt. 

På Hällesdalens gård finns allt som kan tänkas behövas till konferensen, såsom projektor, blädderblock och wifi. Därtill kan gäster aktivera sig med vandring i naturen, SUP och kajakpaddling, laga mat tillsammans och koppla av i den vedeldade badtunnan. Den familjeägda boende- och konferensverksamheten värnar om djur, natur och en levande landsbygd, och erbjuder fyra olika hus med tillgång till kök, vardagsrum, sovrum och badrum.

Här kan du läsa mer om Hällesdalens gårds konferenspaket.