Halloween på Liseberg – läskigt för stora och små

Halloween på Liseberg har på bara några år kommit att bli en av höstens stora händelser för många äventyrslystna barn (och vuxna). Årets upplaga bjuder på skrämmande roligheter – som hårresande åkturer i mörker, skräckhus som kan få blodet att frysa till is, men också härligt mysrys och kramiga kaniner för de minsta.

Det är helt upp till besökaren hur läskig halloween-upplevelsen ska bli – blir det skräck, åk, godisjakt eller skratt? Under Halloween på Liseberg är så gott som alla attraktioner öppna. De två nya skräckattraktionerna, Skogen och The Experiment, lockar många lite extra. Vågar du möta den galne forskaren och de läskiga skogsvarelserna? I år kan den modige förlänga skräckupplevelsen lite extra. De två skräckhusen, liksom Helix, har nämligen öppet i upp till två extra timmar under Halloween på Liseberg.

För de minsta, som vill hålla sig långt från spöken och gastar, har kaninerna ordnat roliga bus- och godisjakter. Hela Kaninlandet och Lisebergs Trädgårdar verkar ha blivit förhäxade och i en rysligt mysig miljö hittar gosiga kaniner och glada barn på massor av skoj från morgon till kväll.

Läs mer om Halloween på Liseberg här.