Liseberg

4,9
8 betyg
Nöjespark
Liseberg
4,9
8 betyg

Sveriges framsida med sin kända nöjespark, Liseberg, behöver knappast någon närmare presentation. Hit kommer barnfamiljer, kollegor och pensionärer - det finns med andra ord något för alla att roa sig med. Åkattraktioner som får dig att hisna, garva eller till och med gråta. Eller varför inte slå en groda i skallen, bara för att det är kul? Parkens grönska och blommande rabatter avlöses vintertid med ett glittrande vinterlandskap. På Stora Scenen möter du både svenska och internationella artister, och förfriskar dig gör du på någon av restaurangerna inne på området.

Besökarnas bilder från Liseberg Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,9
8

Recensioner av Liseberg

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Göteborgs stora nöjesfält, med chokladhjul, åkattraktioner och konserter. Betydligt trevligare och mer avspänt än Gröna Lund.

Förutom att man nästintill blivit rånad efter en heldag i parken, drabbats av klaustrofobi, blivit nedsprungen eller påkörd av barnvagnar, fått tinnitus av skrikande barn, tonåringar, vuxna, ungdomligt gamla och spenderat mer tid i kö än att faktiskt...

Ett måste att besöka i Göteborg.

Stort nöjesfält med många roliga attraktioner. Mycket bättre än Gröna Lund.

Sveriges bästa nöjesfält, jag uppskattar berg- och dalbanor och det finns det bra med! Så mysigt också med lisebergskaninen.

Bästa nöjesparken i Sverige

Tror många varit här och det är kul :)

Representerar du Liseberg?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Liseberg?

På Liseberg hittar du bland annat:

  • Nöjespark

Var ligger Liseberg?

Liseberg ligger på Örgrytevägen 5, 402 22, Centrum, Johanneberg. I närheten ligger Gothia Towers, Göteborg.