Halloweenfirande för både stora och små på Liseberg

Under halloween blir ingenting sig likt på Liseberg, då nöjesparken förvandlas till en skrämmande plats efter att en ruskig höststorm blåst in både bråte och märkligheter – och ren skräck. För den som vågar sig in väntar allt från möten med otäcka demoner till äventyr i flera olika skräckhus. Tack och lov är det lite mindre rysligt och desto mer mysigt inne i Kaninlandet, där det blir minidisco, kaninteater och annat kul.

Traditionen trogen firas halloween från början av oktober och en månad framåt på Liseberg, där besökare i alla åldrar välkomnas till ett firande med både skrik och skratt. Bland annat slår man upp dörrarna för fyra olika skräckhus med allt från zombier till en kuslig skog. Samtidigt är flera av parkens ordinarie åkattraktioner igång.

För de yngre väntar “Buskul & Rysmys” i Kaninlandet, med kluriga mysterier, teater, karuseller och förstås både bus och godis. 

Halloween på Liseberg har premiär den 4 oktober och pågår därefter fredag till söndag samt höstlovet till och med den 3 november. Kaninlandet har öppet den 28 september till 3 oktober samt den 14 till 17 oktober.