Kontinental frulle de luxe hos Bar Robusta hela helgen

Frukost är fantastiskt på många sätt, och adderar du dessutom schyssta italienska delikatesser, är drömmen ett faktum. Omtyckta frukost- och aperitivobaren Bar Robusta i Linné har länge lockat frukost-frälsta till sina lyxiga fredagar. Nu kan du även starta lördag och söndag på samma härligt kontinentala vis. 

Varje fredag, lördag och söndag med start sista helgen i november kan du leva livet likt en Italiano, och frossa i en dignande frukost-buffé signerad Bar Robusta. Under fredagarna dukas buffen upp redan från klockan 8, och precis som på kontinenten ser man här med blida ögon på sjusovaren, och serverar därför det magnefika morgonmålet fram till elva-snåret.

För det facila priset 75 riksdaler ingår bland annat en italiensk omelett, yoghurt med ställets egen granola, färsk frukt, en glutenfri banankaka, juicer och uppiggande shots på ingefära. Framme i baren beställer du ditt favoritkaffe, som även det ingår i priset. Givetvis hittas även frasiga croissanter och nutella på buffén, och för den som kommer hit under helgen, finns även möjlighet att ytterligare lyxa till det med ett glas Mimosa eller Bellini. Vem vill inte världsvant vakna härligt dekadent med juice och bubbel i skönaste samklang. Under lördag och söndag serveras frukosten mellan 9-13.

Den trivsamma hörnlokalen är lika populär även för sin fredags-aperitivo, som även den fullständigt svämmar över av härliga smaker från Italien. Beställ en Aperol Spritz i baren, ropa Ciao! och fira in helgen i sann Fellini-anda.

 

  • 25 nov 2016 - 26 mar Period
  • Visa alla

Visa på karta