Metallica spelar på Ullevi 2023. Pressbild Metallica spelar på Ullevi 2023. Pressbild

Metallica till Ullevi sommaren 2023

Den 16 juni och 18 juni kommer Metallica till Ullevi för två helt unika konserter. Då öppnar Volbeat och Mammoth WVH den första kvällen och den andra kvällen öppnar Five Finger Death Punch och Ice Nine Kills.

I juni blir det Metallica-fest på Ullevi i dagarna två. Biljetterna som ger tillgång till båda konserterna finns redan ute via Live Nation, men nu släpps också endagsbiljetter för den som inte har möjlighet att gå båda dagarna.

Under Metallicas världsturné ”M72” spelar bandet två kvällar i varje stad de besöker. Genom en så kallad No Repeat Weekend kommer de två kvällarna att vara helt olika varandra – med två helt separata låtlistor och förband. Det blir en helg i fullskalig festivalanda tillsammans med Metallica.

Hard Rock Cafe kommer mellan den 15–18 juni att vara Göteborgs enda officiella merchandise shop, då hela restaurangens övervåning kommer vara till för enbart detta. Besökarna kommer att kunna passera ut smidigt efter sin shopping via en för tillfället anpassad utgång via trapphuset.

Endagsbiljetterna till Metallica släpps här den 20 januari klockan 10.

Information
Visa på karta
  • Datum
    16 juni 2023 och 18 juni 2023