Hard Rock Cafe

3,0
6 betyg
$$
Amerikansk restaurang
Hard Rock Cafe
3,0
6 betyg

Den klassiska restaurangkedjan Hard Rock Cafe ligger mitt på Avenyn och har tre våningar till sitt förfogande. Här kan du äta amerikanska maträtter såsom hamburgare, dricka drinkar, roa dig med shuffleboard och gå på olika events. I sann Hard Rock-anda pryds inredningen av elgitarrer, scenkläder och andra souvenirer.

Tre våningar med restaurang, bar och shuffleboard gör Hard Rock till en levande mötesplats från lunchtid till sen kväll. Det ständigt uppdaterade schemat fylls av aktiviteter som livesända matcher och gästande artister. För den som är sugen på att samla ihop ett gäng och spela shuffleboard finns det flera Grand Champion-bord att boka.

Menyn bjuder på rätter från USA med klassiker som steak burgers, club sandwich, ribs och milkshakes. För de minsta finns en helt egen meny med hamburgare och andra barnrätter. Även till lunch serveras rätter med amerikanska influenser, såsom tacos och burgare.

Hard Rocks breda utbud lockar en lika bred publik med allt från affärsgäster till barnfamiljer och helgfirande kompisgäng. Sommartid är uteserveringen ett av paradgatans givna vattenhål och soliga dagar är det ofta trångt på den välbesökta terrassen.

Det går även att arrangera både små och stora events på Hard Rock Cafe. Ska man ha middag kan man beställa från restaurangens à la carte, eller välja någon av deras bufféer. Vill man kombinera eventet med en aktivitet är det bara att boka deras shuffleboard.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Hard Rock Cafe Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
6

Recensioner av Hard Rock Cafe

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Hard Rock mitt på Avenyn. Stor restaurang och inglasad uteservering. Eloge att dom håller extraöppet under Springsteen-kvällarna. Minus för att dom inte har något ätbart i baren. Inte ens chips/nötter fanns.

Både jag och mitt sällskap hade svårt att äta upp maten. Kanske är andra maträtter godare, men kyckling och rotfrukter var inte att rekommendera. Rotfrukterna var råa och kycklingen torr som en planka. Dyrt.

Ett alltid vänligt bemötande och kanon service. God mat och dryck.

Listad i: Restauranger

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
6

Representerar du Hard Rock Cafe?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Hard Rock Cafe?

På Hard Rock Cafe serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Hamburgare
  • Buffé

Vilka typer av aktiviteter finns på Hard Rock Cafe?

På Hard Rock Cafe hittar du bland annat:

  • Shuffleboard

Vad kostar det att äta på Hard Rock Cafe?

Hard Rock Cafe ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av bar är Hard Rock Cafe?

Vi har klassificerat Hard Rock Cafe som:

  • Sportbar

Serverar Hard Rock Cafe lunch?

Ja, Hard Rock Cafe har lunchserveringar.

Var ligger Hard Rock Cafe?

Hard Rock Cafe ligger på Kungsportsavenyn 10, 41136, Centrum, Avenyn. I närheten ligger Kungstorget, Göteborg.