OGBG öppnar igen – med goda nyheter på menyn

OGBG öppnar igen – med goda nyheter på menyn

Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup Emmi Anderberg, Redaktionschef, Thatsup
Emmi Anderberg

Sedan december har OGBG Bar & Restaurang hållit tillfälligt stängt på grund av coronapandemin, men nu öppnar man äntligen upp igen med nya tag – bokstavligt talat. Såväl drinkmenyn som matmenyn har nämligen fått sig en uppfräschning inför återöppningen den 8 april.

Temat på matsedeln är "Best of OGBG" och på menyn hittar man rätter som råbiff (såväl med kött som vegetarisk), okonomiyaki med koriandersallad, Sichuan-gravad fisk och soft bun med korean fried chicken eller tofu. Varför inte komplettera måltiden med kimchi-pommes med smält ost, chilimajonnäs och vårlök?

OGBG tar givetvis tillvara på sin luftiga lokal, så att alla sällskap kan sitta utspritt. Man öppnar även upp uteserveringen där man kan njuta av goda drinkar från baren, såsom Paloma, Aperol Spritz, Mojito och Piggelin, under soliga dagar. Givetvis finns även alkoholfria alternativ.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.