Salong OSS börjar med populär sockervaxning

Sommaren är här och högsäsongen för vaxning likaså. Salong OSS firar strandsäsongen med en av många efterlängtad nyhet: brasilianska vaxningar med sockervax.

Sockervaxning, eller bodysugaring, är en metod för hårborttagning med mycket gamla anor. Sockervax består av enbart naturliga ingredienser och är en säker och hygienisk metod för hårborttagning. Inga bakterier överlever i sockerpastan och den anpassar sig dessutom till din kroppstemperatur, vilket gör vaxningen mer behaglig och skonsam för huden.

- Vi jobbar ständigt med att hålla oss uppdaterade och med att addera nyheter på Salong OSS, berättar Patric som tillsammans med sin fru äger och driver salongen.

Andra nyheter på salongen är injektionsbehandlingen Belkyra, som aktivt motverkar dubbelhaka och ger bestående resultat samt salongens nya fillersprodukt Stylage. Produkten används för bland annat läppförstoringar, reducering av rynkor, näskorrigeringar och hudföryngring. Alla behandlingar utförs av legitimerade sjuksköterskor certifierade för injektionsbehandlingar.