Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Salong Oss Hår & Skönhetssalong

5,0 • 18 recensioner
Salong Oss Hår & Skönhetssalong

Innanför entrén på Oss tas du emot i den personligt inredda lokalen. Sjunk ner i en glamorös rokokosoffa med en kopp kaffe medan du väntar på din stund. Här erbjuds allt från hårvård till kroppsbehandlingar och skönhet. Bakom kulisserna gömmer sig frisörernas välsorterade och breda utbud av färg och produkter från ledande varumärken.

För den som vill bättra på svallet med extensions av äkta hår, ger salongens frisörer konsultation för att ge en naturlig look. Vill du istället kapa barret och satsa på en ny frisyr, kan du också räkna med goda råd. Salongens team fokuserar på de senaste trenderna genom kontinuerliga utbildningar, och uppdaterar både sitt butiksutbud och sina många behandlingar för att kunna ge kunden både kvantitet och kvalitet.

Salongen och klinikens breda kapacitet innefattar bland annat frisör, massage, tandblekning, vaxningar, fransförlängning och botox och fillersbehandlingar, för att bara nämna några saker. Unikt för salongen är att man erbjuder ett helhetskoncept, där du med ställets behandlingskoordinator sätter ihop en skräddarsydd plan för att nå ditt personliga mål kring skönhet och välmående. För herrarna finns en egen hörna inredd i klassisk barberarstil, och bruden med följe hittar en avgränsad avdelning för en härlig dag inramad av lyx och flärd.

Läge att boosta brännan, men osugen på solariet? Här på salongen kan du med moderna spray tan-metoder fixa en nysolad look, helt utan att riskera solsveda eller skadliga UV-strålar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Alltså Veronica på salong oss är GRYMT DUKTIG! Hon lyckades få mitt ljusbruna hår till en "kall" ljushårig bayalage! Kan rekomendera starkt!!! :)

Veronica är en grym frisör som alltid är med i tiden, blir alltid nöjd när jag går därifrån. 

Hon är lyhörd för kunden och ser vad man passar i personligen. Hon har alltid ett leende på läpparna och ger alltid allt i s... Visa hela »

Var nyligen och färgade håret hos Jennifer. Jag är så nöjd. Stort tack!

Jättetack till min frisör Jenna, fin salong och underbar stämning!

Besökte Veronica för ett tag sen, blev väldigt nöjd och kan starkt rekommendera henne, 5/5!

Klipp och slingor hos Bianca. Fantastiskt bra. Vilken service och kanonnöjd med resultatet.

Var och behandlade mina hängande mungipor hos Patrik med filler och passade samtidigt på att fixa håret hos Helena. Såå himla nöjd med att kunna göra allt på samma ställe. Tackar för den härliga atmosfären och den professionella person... Visa hela »

Grymt trevliga och professionella. Massageterapeuten Danijela Olofsson är otroligt duktig och inkännande.

Wow, vilken salong! Tackar för all härlig personal och Helena för mina extensions, supersnyggt!

Helt underbar salong och personal. Tack Jenna

Måste verkligen rekommendera detta unika ställe. Gjorde mina extensions där och de är så himla duktiga och trevliga. Lisen

Veronica är min absoluta favoritfrisör! Jag blir alltid jättenöjd. Arbetar dessutom i en mycket trevlig salong.

Varit hos Veronica på salong oss och både färgat och klippt mig. Måste verkligen rekommendera henne! Blev precis som jag tänkt mig om inte ännu bättre, det märktes att hon hade erfarenhet inom yrket.

Klippt mig hos Veronica på Salong oss sedan i Juli och är lika nöjd varje gång. Jättebra service och framförallt väldigt duktig frisör, tusen tack. På återseende 👍🏻

Gjorde en tandblekning på OSS kliniken, är sååå supernöjd med resultatet :)

Tackar Patrik barberare för mitt supernsygga skägg :) Janne

PS: nice salong med rätt kännsla

Superfin salong med underbar personal. Stort tack till min frisör Jenna / Sara

Såå härlig stämning och avslappnande miljö, spenderar gärna all tid i världen här. Tack goaste Johanna för ansiktsbehandlingen :)