Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Salong Oss Hår & Skönhetssalong

5,0 • 9 recensioner
Salong Oss Hår & Skönhetssalong

Innanför entrén på Oss tas du emot i den personligt inredda lokalen. Sjunk ner i en glamorös rokokosoffa med en kopp kaffe medan du väntar på din stund. Här erbjuds allt från hårvård till kroppsbehandlingar och skönhet. Bakom kulisserna gömmer sig frisörernas välsorterade och breda utbud av färg och produkter från ledande varumärken.

För den som vill bättra på svallet med extensions av äkta hår, ger salongens frisörer konsultation för att ge en naturlig look. Vill du istället kapa barret och satsa på en ny frisyr, kan du också räkna med goda råd. Salongens team fokuserar på de senaste trenderna genom kontinuerliga utbildningar, och uppdaterar både sitt butiksutbud och sina många behandlingar för att kunna ge kunden både kvantitet och kvalitet.

Salongen och klinikens breda kapacitet innefattar bland annat frisör, massage, tandblekning, vaxningar, fransförlängning och botox och fillersbehandlingar, för att bara nämna några saker. Unikt för salongen är att man erbjuder ett helhetskoncept, där du med ställets behandlingskoordinator sätter ihop en skräddarsydd plan för att nå ditt personliga mål kring skönhet och välmående. För herrarna finns en egen hörna inredd i klassisk barberarstil, och bruden med följe hittar en avgränsad avdelning för en härlig dag inramad av lyx och flärd.

Läge att boosta brännan, men osugen på solariet? Här på salongen kan du med moderna spray tan-metoder fixa en nysolad look, helt utan att riskera solsveda eller skadliga UV-strålar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Anna-Lena B.

Var och behandlade mina hängande mungipor hos Patrik med filler och passade samtidigt på att fixa håret hos Helena. Såå himla nöjd med att kunna göra allt på samma ställe. Tackar för den härliga atmosfären och den professionella person... Visa hela »

Maria N.

Wow, vilken salong! Tackar för all härlig personal och Helena för mina extensions, supersnyggt!

Saara P.

Jättetack till min frisör Jenna, fin salong och underbar stämning!

Lisa N.

Måste verkligen rekommendera detta unika ställe. Gjorde mina extensions där och de är så himla duktiga och trevliga. Lisen

Eva J.

Gjorde en tandblekning på OSS kliniken, är sååå supernöjd med resultatet :)

Janne S.

Tackar Patrik barberare för mitt supernsygga skägg :) Janne

PS: nice salong med rätt kännsla

Sara S.

Superfin salong med underbar personal. Stort tack till min frisör Jenna / Sara

Britta E.

Såå härlig stämning och avslappnande miljö, spenderar gärna all tid i världen här. Tack goaste Johanna för ansiktsbehandlingen :)

Marie P.

Helt underbar salong och personal. Tack Jenna