Tisdagsklubben Gnistan intar Boulebar

Boulebar Rosenlunds uteservering har vuxit sig större och franskare än någonsin. Soltimmarna är många och skaran festsugna sommarfirare likaså. Varje tisdag under juli anordnas sommarklubben Gnistan, som bland annat innebär bouleturnering med sköna priser, inspiration från allt franskt vi gillar och förstås en och annan pastis.

Numera kryper Boulebars uteservering hela vägen ner för trappan mot kanalen, vilket inte bara ger en romantiskt drömmig vibb, utan också ett av stans bästa lägen för kvällssol. Några som vet att ta tillvara på sådan hårdvaluta är Alva De Val, Kajsa Aprea, Molly Mulder, My Jarstig och Siri Aasma. Tillsammans håller de i sommarens tisdagsklubb Gnistan.

Varje vecka i juli under klubbkvällarna hålls en bouleturnering med priser från bland annat Dr Denim och Idun med flera. Juli avslutas sedan med en Grande Finale där det lag som samlat ihop flest poäng under alla tisdagar blir bjudna på en lyxig staycation med en hotellnatt och middag inklusive extra allt på Boulebar Rosenlund.

Så ta med dina bästa boulekompisar, varje lag ska bestå av två till fyra personer, och se till att vara på plats i tid för att anmäla ert lag. Det ska göras på plats och antalet platser är begränsat – även om det förstås alltid finns plats på åskådarläktaren, för den som rusar in för sent eller helt enkelt föredrar att vara hejarklack och dricka pastis.

Gnistan hålls på Boulebar Rosenlund varje tisdag i juli klockan 19.