Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Boulebar Rosenlund

4,1
7 betyg
Redigera Boulebar Rosenlund
Boulebar Rosenlund

På Boulebar kan du testa den franska nationalsporten boule samtidigt som du äter franskinspirerad mat och dricker fransk bärs eller något annat från baren. Med sina 14 inomhusbanor flödar medelhavsvibbarna och utomhuskänslan. Själva restaurangen är lite som en uteservering inomhus.

Boulebar agerar utomhuspark trots att lokalen i själva verket ligger inomhus. Miljön präglas av grusbanor, palmer och solskyddade sittningar. Här samsas totala nybörjare och riktiga bouleveteraner. De bokningsbara banorna är perfekt anpassade för både kompisgäng, företagsevent och andra festligheter. Man kan även boka instruktör om man vill förkovra sig ytterligare.

Boulebar är även en populär destination för matens skull. Här serveras rustika franska klassiker med äkta sydeuropeisk självsäkerhet, och missa inte heller bouledrycken Pastis om du verkligen vill göra som i Frankrike. På helgerna dukas det upp franska brunchrätter med en dessertbuffé som kombineras med skön musik och självklart ett parti boule.

Användarbilder på Boulebar Rosenlund Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
19 jun 2021

Sommaren är här och den bästa känslan hittar du på Boulebar. Att sitta på kajen och njuta en iskall öl, prata med vänner och ha ett skönt dunk av musiken måste vara sommarens bästa plats i Göteborg alla dagar i veckan. Är du ute eft... Visa hela »

30 nov 2018

Det är ett roligt koncept att man kan boula och käka något, men tycker maten inte är speciellt bra för att vara helt ärlig. Det var gott, men inget speciellt.

20 dec 2016

Fantastiskt trevlig lokal, ett grymt koncept som både sticker ut och levererar!

Det märks att personalen trivs, det atmosfären är underbar. Mycket lätt att trivas här, både som matgäst och över ett parti boule. Lika trevligt inne som ute under... Visa hela »

26 nov 2019

Trevligt ställe och koncept.
Lite små portioner kanske men annars god och vällagad mat i en härlig miljö.

1 nov 2019

Översätt till svenska »

Härlig stämning och god fransk mat. Älskar att spela boule med vänner och familj, underbart att göra något aktivt och socialt!

12 aug 2018

Vi bokade BOULE GRAND. Spelet med guiden ger jag 5 stjärnor för. De som drog ner betyget var maten. Paketet kostade 650kr/person och de stod att de skulle vara en sydfransk middag med extra allt. De var ingen speciell matupplevelse och de var lite mat/person. Om jag går dit igen komm... Visa hela »

13 jan 2016

Toppen!

Gillar verkligen kombinationen av boule och fransk mat. Sen är ju miljön riktigt schysst också. Jag åt en Steak Frites som var riktigt bra. Rekommenderas