Viking Barbershop kombinerar skäggvård med eget kaffe

Det har minst sagt varit ett händelserikt år för gänget på Viking Barbershop. Nyligen tog en av salongens barberare hem den ärofyllda titeln "Årets barberare" och man har dessutom lanserat flera egna produkter, som passar ypperligt som present till en skäggig kaffefantast.

För barberarna på Viking Barbershop är det en klassisk gentlemannalook och vibbar av svunna tider som inspirerar. På barbershopen i Rosenlund erbjuder man ett helhetskoncept och utöver en ny, snygg look kan man glida in på en kaffe och gött snack hos killarna.

Det goda kaffet som serveras på salongen går nu även att köpa med hem. Lagom till jul har man nu tagit fram ett eget signaturkaffe, liksom en emaljmugg med salongens emblem på. Bönorna som används till kaffet är ekologiska och har handplockats vid de branta vulkanerna i Guatemala.

– Kaffeplantor som växer vid vulkanområden får en särskilt rik smak naturligt, säger Ali Alhussen, barberare tillika ägare av Viking Barbershop.

Klurar du på vad männen i din närhet ska få i julklapp? Tillsammans med någon av de egenframtagna skäggoljorna, eller skäggkrämen med toner av whisky, passar de nya produkterna som ett snyggt och stilfullt julklappspaket.