Wallmans kommer med julen till Göteborg

Äntligen kommer Wallmans till Göteborg. Under julen 2019 kommer ett av Sveriges mest populära underhållningskoncept att skapa julmagi i Kungsportshuset i Göteborg. Förbered dig på en helkväll med en julig meny kryddad med en sprakande Wallmans-show.

Sedan Wallmans Salongers premiär för 28 år sen har hundratusentals gäster blivit serverade av Wallmans artister – stjärnor som levererat en show samtidigt som de balanserat tallrikar. Wallmans spelar för fulla hus i Stockholm, Köpenhamn och Oslo och nu är det äntligen dags för ett exklusivt gästspel i Göteborg.

– Det känns fantastiskt bra att vi nu äntligen kan erbjuda göteborgarna, trollhättebor, boråsare, hallänningar och alla andra i Västsverige en helkväll med Wallmans – på hemmaplan – och i en av stans mest spektakulära festlokaler. Kungsportshuset har ett unikt läge på Kungsportsplatsen i hjärtat av Göteborg och nu fyller vi det med en upplevelse många har efterfrågat. Det känns fantastiskt gott, säger Magnus Rösman, affärsområdeschef för Immersive Venues inom Moment Group.

Biljetter hittar du här.