Wallmans kommer med julen till Göteborg

Äntligen kommer Wallmans till Göteborg. Under julen 2019 kommer ett av Sveriges mest populära underhållningskoncept att skapa julmagi i Kungsportshuset i Göteborg. Förbered dig på en helkväll med en julig meny kryddad med en sprakande Wallmans-show.

Sedan Wallmans Salongers premiär för 28 år sen har hundratusentals gäster blivit serverade av Wallmans artister – stjärnor som levererat en show samtidigt som de balanserat tallrikar. Wallmans spelar för fulla hus i Stockholm, Köpenhamn och Oslo och nu är det äntligen dags för ett exklusivt gästspel i Göteborg.

– Det känns fantastiskt bra att vi nu äntligen kan erbjuda göteborgarna, trollhättebor, boråsare, hallänningar och alla andra i Västsverige en helkväll med Wallmans – på hemmaplan – och i en av stans mest spektakulära festlokaler. Kungsportshuset har ett unikt läge på Kungsportsplatsen i hjärtat av Göteborg och nu fyller vi det med en upplevelse många har efterfrågat. Det känns fantastiskt gott, säger Magnus Rösman, affärsområdeschef för Immersive Venues inom Moment Group.