Årets flasköppning på Steampunk Bar under Gbg Beer Week

På en av Göteborgs mer udda krogar, Steampunk Bar, är det inte bara industriellt influerad interiör och detaljerad utstyrsel på personalen som gäller; här hittar du dessutom ett ordentligt ölutbud. Mitt under årets upplaga av GBG Beer Week bjuds du in till barens omtyckta flasköppning av udda ölsorter. Skål!

Nyfiken ölälskare som glatt testar allt eller mer traditionellt inställd till den lagerdoftande drycken? Hur du än råkar vara funtad borde denna söndag passa dig om du är det minsta intresserad av just öl.

Denna bar och restaurang på Kungsgatan brinner inte bara för steampunkkulturen utan hyser även varma känslor för öl, det är känt sedan gammalt. Steampunk Bar är en av de mer aktiva lirarna under Göteborg Beer Week, så även under 2019 års upplaga. Med sitt stora utbud av flasköl lockar de hängivna ölentusiester och just under Gbg Beer Week händer här extra mycket för den ölintresserade.

Just denna söndag kommer baren att öppna ett flertal udda sorter på flaska som också kommer att säljas i mindre smakprover.

Öl funkar som bekant strålande ihop med burgare, och vad passar väl bättre än att kolla in ställets omtyckta burgarmeny. För att toppa kvällen kan du dessutom gå loss på restaurangens chokladfontän med frukt och marshmallows, som ingår efter maten.

Kvällen är öppen för alla, men vill du säkra ett bord gör du bäst i att boka.