
Systrarna bakom nya vinbaren: “Kul att göra något som är bara vårt”
I mars öppnar vinbaren Suber på Aschebergsgatan, med systrarna Wilma och Klara Guldbrandsen i spetsen. Efter flera år i krogbranschen är det nu dags för dem att förverkliga drömmen om ett eget ställe, där ett brett vinutbud möter smaker från Västkusten. Tanken att öppna en restaurang har länge grott...
15 feb. 2025

Stjärnkocken på Signum: “Allt vi gör utgår från ett hållbart synsätt"
I Mölnlycke, längst ut på Långenäs udde vid Hällsnäs Hotell & Restaurang, erbjuder restaurang Signum en matupplevelse utöver det ordinära. Här serveras en exklusiv avsmakningsmeny med fokus på fisk och skaldjur, som genomsyras av ett omfattande hållbarhetstänk. Bakom restaurangen, som 2023 belön...
5 maj 2025

Charlotte på Thatsup guidar till sina bästa Göteborgstips
Hej! Charlotte Ahlstrand här. 27 år och uppvuxen på Schlätta, Lidköping men har de senaste åren haft ena foten i Stockholm och den andra i Göteborg. Mat och vin har alltid cirkulerat i min värld. Mitt liv har varit kantat av familjemiddagar och fester dä...
15 juli 2022

Tibergs Möbler: "Framtidens inredning är personlig och hållbar"
En tydlig trend som präglar inredningsvärlden just nu är det personliga och individuella. Många vill hitta en helt egen stil och bygga upp sitt hem utifrån den man själv är, inte bara köpa en ny soffa för att den är trendig. – Hos oss gå...
23 juni 2022

Patric Persson tipsar
Padel – sporten som kom och aldrig försvann. Padelprofilen Patric Persson berättar om sina nybörjarknep och var du kan kombinera god mat med padel. Berätta Patric, vem är du? – Ja du, var ska jag börja. Jag är 36 år, född och uppvuxen i Ysta...
19 maj 2022